Do Ewy... (1) droga Ewo... co do tańca towarzyskiego , hmmm niski poziom... no jezeli... bromZ :) (1) Chodzę do tej szkoły, czasem są fajne pomysły, lecz niestety gorsza... Pauli :) (1) Hej:) mam pytanie, ile wynosi w tej szkole próg punktowy do klasy... Paulinka
Takie sobie gimnazjum (1) Ocena poziomu nauczania dotyczy klasy z wykladowym angieskim. Poziom... Basiek16 szkolenie do bani! strata czasu! (1) Szkolenie przeprowadzone w nieprofesjonalny sposób. Chaotyczny wykład, brak... kursant Dzięki! (1) Serdecznie dziękuje p.Jackowi i Darkowi! Zdecydowanie najlepsi intruktorzy w... karl#88 oferta pracy dla studentów (1) Firma o międzynarodowym zapleczu z siedzibą w Gdańsku, związana z branżą... Baltic Wypasik ;) (2) o maj gosh, wlasnie zdalam, do tej pory jestem w szoku :D Po roku przerwy i... Ewcia :D Bardzo dobra szkoła nauki jazdy (1) Opinia jak najbardziej pozytywna. System szkolenia bardzo dobry.... Paweł Rewelacyjna szkoła!!! (1) Moim zdaniem szkoła jazdy "Barbara" jest chyba najlepszą w Trójmieście.Mówie... Sabina ;) ZADOWOLONY SŁUCHACZ (1) Pozdrawiam moją grupę niemiecką i naszą wspaniałą panią lektor! Cała nasza... M.L. Nic dodać nic ująć! (2) Gal Anonim bardzo dobra szkola nauki jazdy (1) przyszlym kierowcom goraco polecam te szkole:mila atmosfera podczas wykladów... Michał Super szkoła !! (1) Szkoła godna polecenia, cały kurs przebiegał w tak miłej atmosferze, że... inż. Ania B. dobra szkoła (1) Naprawde polecam Andrzej Instruktorzy (1) Przede wszystkim ta szkola moze poszczycic sie najlepszymi instruktorami w... Ewa uczeń - opinia (1) szkoła jest zadbana ale z nielicznymi wadami. uczeń :) (1) Serdecznie POLECAM :) nicolcia tatuś (1) Kobieto naucz się poprawnej pisowni. Merytorycznie Pani wypowiedź budzi... Tata szczęśliwego dziecka No rewelacja to to NIE JEST (2) Trudno sie umówić na jazdy. Strasznie dugo sie czeka. Czy nie da sie czegoś... kursant