M.Orlińska - opinia (1) dziecko bardzo chętnie chodzi do przedszkola, dużo się uczy. Bardzo dużo... M.Orlińska :) (1) bylam na dniach otwartych i jestem zachwycona:) ile w zeszlym roku wyniusl... :)M... DOBRA SZKOŁA (1) WYMAGAJĄ, ALE FAJNIE. OSTATNIO ZROBILI WYJAZD DO LASU. SŁAWEK
Szkoła OK !! (1) Chodzę tam na kosmetykę - jest na prawdę w porządku. Niezły sprzęt, dobra... Agusia (naj)wyższa szkola w trojmiescie! (1) jestem studentka 3 roku politologii i uwazam ze GWSH to bardzo dobry wybor.... Ania Thank you ML (1) Kurs już za mną - pora na krótką ocenę - lektorka młoda, ale bardzo... Wykształciuch JEST OK (1) Polecam to super szkoła i organizuje fajne wycieczki itp... ania gdyby nie ta młodzież... (1) chodziłam do tej szkoły przez 3lata w tym czasie została pobita moja... ktosik warunki sanitarne okropne, ogród zaniedbany (1) łazienki nadaja sie do kapitalnego remontu, rodzice z własnych środków... fontan 100 % satysfakcji ze skutecznej nauki jazdy :)) (1) Wielkie dzięki Artur!!! :)) Jazda w Twojej ELCE to naprawdę przyjemność... ADA :)) Szkoła jedyna taka na pomorzu (1) Ta szkoła to nietylko wiedza. Przedewszystkim nauczyć się można co w życiu... jtomek POZDROWIENIA (1) Pozdrowienia dla całej ekipy PSSW przesyła ubiegłoroczna absolwentka. Od... xolair Poziom nauczania - dno (1) Jedynie humaniści i osoby uczące się w klasach hiszpańskich mogą nie obawiać... Gdańszczanin - absolwent XV Lo C+E TYLKO DZIĘKI PANU MARKOWI!! (1) Serdeczme podziękowania dla Pana Marka Romanowicza, który doskonale... Ostrowski 3 lato minęło... i jeszcze rok... (1) Minęły 3 lata nauki w XX LO, minął rok studiów, kończy sie drugi... Ta... moro Gosia - opinia (1) Nie wiem skąd te wspaniałe opinie. Nasze dzieci uczęszczały do tego... Gosia Każdy tancerz potrzebuje ... podłogi :) (1) Wyciągam dłonie do myśli i słów, milczeniem proszę Ciebie o taniec, by stopy... Tomek POLECAM (1) Kończę drugi rok. Szkołę polecam. musli Super osrodek oraz wspaniały instruktor :) :) :) (1) Goraco polecam Elkę School w Gdańsku!!!!!!! Zdałam egzamin za pierwszym... Gosia J. Super szkoła (1) Polecam wszystkim, którzy chcą zostać nauczycielami języka obcego - bardzo... PoPo