Rewelacja!:) (1) Szczerze polecam!!!! nawet nie bedę sie przyznawać ile razy zdawałam... Aneta gorąco polecam (1) Polecam wszystkim, którzy zastanawiają się nad wyborem studia tańca!... Fijołek Bunia - opinia (1) Jestem zdania, że to jak prowadzona jest szkoła, zajęcia i to czy spełnia... Bunia
PAN MARIAN GÓRĄ (1) Polecam szkołę jazdy Pana Mariana.To cierpliwy i miły instruktor który... Emilka ZDALAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Goraco polecam ELKA SCHOOL bo jest rewelacyjna.Bardzo mila atmosfera.Nauka... Julia Kupię książkę!!!!! (1) Dotyczącą medii w procesie wychowania,nauczania lub o podobnej tematyce. mycha.45 Super! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem!!! Chciałabym wszystkim serdecznie polecić... Dorota najlepsza szkoła pod słońcem (1) Po raz pierwszy od kiedy chodzę do szkoły a będzie to już przeszło 10 lat... tysia Lcencjat_7/2006 (1) Witam:) Ukończyłam szkołę w 7/06. Zawsze moim marzeniem było studiować... Madlen suuuuuuper!!!!!!!! (2) Są naprawdę rewelacyjni pod każdym względem. Niespotykany profesjonalizm... Dzidzia borys - opinia (1) Uczelni bardzo dobra borys Dziekuje (1) Wielkie dzieki za swietne przygotwanie do egzaminu. Przydaly sie wszystkie... magda.o Przyjazne przedszkole (1) Przedszkole na ulicy Długiej to najlepsza placówka do jakiej mogło trafic... Katarzyna instruktor z powolaniem :-))) (2) Zdesperowana i zniechęcona kolejnymi nieudanymi próbami zdania egzaminu... Gosia KOLL - opinia (1) NAUCZYCIELKA ZE SWIETLICY JESDNA TAKA JEST TYLKO NA SWIECIE WREDNA KOLL Ocena po latach (1) Szkoda że szkoła nie posiada własnej strony internetowej. W dzisiejszych... Antal kika - opinia (1) Moje dziecko jest alergikiem i uczęszcza do tej placówki. Muszę przyznać... kika BARDZO DOBRE PRZEDSZKOLE (1) Rewelacyjne przedszkole,córeczka jest bardzo zadowolona, nie chce opuszczać... magda odp (2) W zwiazku z tym, że nigdzie nie ma informacji o nazwisku instruktora trudno... agnes Zdałam :D (1) Dzięki jednemu z instruktorów - nareszcie zdałam egzamin! Wykupiłam... H.