Super ! (1) Ogolnie moj egzamin zakonczony sukcesem . Jestem happy i dziekuje Remikowi... Zbyszek 3xTAK (1) Cóż jeszcze można dodać po tych wszystkich komentarzach, które już się... DAREK co warto studiować? (2) Mam dwa pytania: 1.Są na tej uczelni stypendia? (Jeśli tak to jakie?)... Kasia
Koniec 6 klasy (1) Chodzę do tej szkoły od 4 klasy i jestem bardzo zadowolona :) Nauczyciele... olciasmile Nadin - opinia (1) Polecam ;] Nadin Sentyment... (1) Szkole Podstawowa nr 24 ukonczylem w roku 1997. Wychowawca mojej klasy byl... Marcin Gryczko Polecam wszystkim:) (1) Po kilkuletniej przerwie, wziąłem 5 godzin jazdy w Oliwce i zdałem egzamin:)... Arek 100% Profesjonalizm (1) OSK-OSKAR to na prawde profesjonalny osrodek szkolenia kierowcow. Kurs... Maciek Zajecia dla dzieci (1) Zapraszamy na zajęcia edukacyjne wszytskie zainteresowane dzieci... Świat dziecka ojoj wkońcu zdałem i juz nie dlugo bede pomykal:) :) (1) Dziekuje bardzo instruktorowi Michasiowi za rzetelna i profesjonalna nauke... Łukasz GORACO POLECAM (1) SUPER ATMOSFERA, FAJNY WYKŁADOWCA ORAZ INSTRUKTORZY ORAZ PRZEUROCZA I... MARTUŚ Szkolenie z udzielania Iszej pomocy przedmedycznej (1) Kurs zorganizowano w siedzibie firmy Rolls-Royce Marine Poland dla 2 grup... Lucyna Moczulska Mietek jesteś wielki!!! (1) "To była przyjemnosć Panią egzaminować."- takie to słowa usłyszałam po 45... Agnieszka rewelka (1) swietna szkoła, insruktorzy tez swietni, wprawdzie chodze od niedawna, ale... suzzie Polecam wszystkim! (1) Zdałam za pierwszym razem:) Jazdy u Pana Krzysztofa to prawdziwa... Hansi przerwany kurs (1) Opinia moja o ośrodku jest bardzo dobra! Myślę ze jakość w największym... uwe Polecam z czystym sumieniem (1) Jestem już na trzecim roku i nigdy nie żałowałam decyzji o studiowaniu w... atomówka dla chcącego (1) Dla chcącego nic trudnego! jestem absolwentką tej szkoły i jestem... seba POLECAM (1) do szkoły tej uczęszczam od jakichś 3 miesięcy i mogę ją jedynie gorąco... Monika Rewelacja!:) (1) Szczerze polecam!!!! nawet nie bedę sie przyznawać ile razy zdawałam... Aneta