Warto ! (1) Dobrzy instruktorzy, doświadczeni a to ważne! Monika tańcz (1) sóper szkółka siwietńe ÓCZY!!!! tanceŻ Rewelka! (1) Jestem bardzo zadowolony i serdecznie polecam!! Patryk31
Byłem tam (1) Byłem w tym gimnazjum na dniu otwartym bardzo mi się tam podobało jest super... Mikołaj Super (1) WoW ja Nastka - opinia (2) Dzięki!! Zdecydowanie najlepsi intruktorzy w Trójmieście!!! Serdecznie... Nastka odk - opinia (1) Hmm.. Mija prawie rok ale nie zmieniłam zdania, zwłaszcza że mam teraz... odk Najlepsza ze wszystkich:) (1) To liceum spodobało mi się od razu, jak tylko pierwszy raz zobaczyłam ten... odk Pozytywnie:) (1) Uwazam, ze jest to swietny osrodek! (sam wyprobowalem razem z moimi... Rafal Szkolenie (1) p.Jacek - kulturalna i fachowa nauka techniki prowadzenia samochodu oraz... G.S.-kursantka polecam gorąco (1) Nie ukończyłam kursu w tym ośrodku więc nie mogę się odnieść do tego punktu.... Danuta K. Rewelacja (1) Nic dodać nic ująć najlepsza szkoął tańca w trójmieście pod względem... kropek olgiusza - opinia (1) Opieka rewelacyjna.Dzieci podczas wesołyh zabaw bardzo dużo się uczą. Super... olgiusza emen - opinia (1) Przedszkole od wrzesnia jest juz placowka niepubliczna wiec radzilabym... emen ja_godka - opinia (1) Mozna poznać naprwade fajnych ludzi. Miła atmosfera, wykładowcy też są super:) ja_godka Mam pytanie:) (2) Witam! Chciałabym się zapytać o nauczanie języków obcych na tej uczelni. Czy... Ala ZDAŁAM! :D (1) Nie wierzyłam,że uda mi się to osiągnąć za pierwszym razem , ale jednak... Alicja (wg Marcina Krasnal) Podziękowania!!! (1) Ufff, egzamin zdany;) i to tylko dzięki rewelacyjnemu instruktorowi... Natalia Tyszko Najbardziej złośliwa kursantka :-) (2) Janusz to "wredny szczurzy pyszczek”... gęba mu się jarzy od rana do... Joanna C. Monika - opinia (1) moje dziecko nie zostało przyjęte mimo, że skladalam podanie dawno temu.... Monika