Jestem studentka AM i bardzo mi sie tu podoba wiem ze to sa studia dla mnie, wszystkich zachecam (1) agnieszka SKUTECZNE NAUCZANIE (1) Chcesz usłyszeć od Egzaminatora w PORD , że ma dla Ciebie zlą wiadomość... Beata .K Fajnie (1) Dziś zdałem prawko dlatego zdecydowałem się na wstawienie tu opinii. Opinie... Greg
Dobre przedszkole (1) Jestem mama 4-letniego chłopca, który niedawno zaczął edukację... mama ~~~~REWELACJA~~~~ (1) ...perfekcyjne przygotowanie bardzo mila atmosfera nauka w Elce to sama... Ewelina Przyjcielski ośrodek!!! (2) Dzięki Darek za Twoje " idz i nie wracaj", bo może w jakimś stopniu to mi... Karolina P O co chodzi...? (1) tu sa jakies stare i wymyslone opinie. W tej szkole pracuja normalni ludzi... siwa DOROTA - opinia (1) jestem bardzo zadowolona mila obsluga i oczywiscie pozytywne wynik w czasie... DOROTA Zdałam!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zdałam egzamin za 2 razem, cóż moge napisać, rewelacyjny nauczyciel, bardzo... Ania Cz. m. - opinia (1) szkola jest naprawde super, nauczyciele - rewelacja ! wysoki poziom... m. KURS FRYZJERSKI (1) Chciałabym podziękować za suuuper kurs, w szczególności Łukaszowi, który... KURSANTKA PRÓG (1) wie może ktoś jaki był próg do humanistycznej klasy?? proszę o odpowiedź... ;) Agatta Przygotowanie do egzaminu pod każdym względem! Polecam! (1) Potrafią dobrze przygotować, nigdy wcześniej nie prowadziłem samochodu a po... Maciek Najlepszy wybór (1) Uczenia jest na wysokim poziomie, bardo dobra kadra, co potwierdzaja... studentka Aleksandra B. - opinia (1) Jeżeli szukasz dobrej szkoły nauki jazdy to polecam EFEKT! Instruktorzy: nic... Aleksandra B. :] (1) Jedno podejście-cel osiągnięty :) przydatne uwagi i wysoki poziom nauczania.... Łukasz najlepsza szkoła (1) chodziłem do niej 9 lat i szkołą dobra,nauczyciele są spoko,ale wymagający... P.F. Bardzo przeciętnie... (1) Szukając ośrodka wybrałam ten, który zapewniał auta takie same jak na... Kursantka pytanie (1) Chciałabym się dowiedzieć, jak wygląda sprawa odnośnie zmiany instruktora?... Maja Z wyrazami wdzięczności. (2) Na kurs prawa jazdy poszłam do pierwszego ośrodka jaki sie... Olci@