POLECAM !!!! (1) Super, świetni ludzie i atmosfera. Już po egzaminie, oczywiście zdany.... dominik Super Szkoła polecam !! (1) Witam zdałem egzamin za drugim podejściem :) Co do instruktora to nie... Jerzy dzieki:) (1) wspaniały instruktor, super uczy:) jednym słowem rewelacja:) na egzaminie... Monii
Jeszcze słowo o językach (2) Witam! Interesuje mnie "dziennikarstwo i komunikacja społeczna", dlatego... Alicja krzesla (2) Odnośnie poruszonego jakże ważnego tematu tj- krzeseł:P Jestem z dziennych i... mentos moja opinia (2) pedagogika resocja:nauka:poziom ok dużo trzeba się uczyć jeśli ktoś myśli... jolka weteranka - opinia (1) Zgadzam sie z przedmowczynia. To miejsce jest do wyrazania swoich opini na... weteranka Marek, gratulacje! (2) bardzo miło spotkać jest ludzi, którzy z taką pasją wykonują swój zawód :-)... zu h. Taniec od podszewki (1) No co by tu powiedzieć aby nie skłamać? Po pierwsze kurs prowadzony... Bartek T :-)))) (1) zgdzm sie. Jest ok :_)))))) :-))) (1) Zgadzam się. Jest ok. i Ja POLECAM (1) PRACUJE W OCHRONIE I WIELU MOICH KOLEGÓW CHODZI DO RÓŻNYCH SZKÓŁ TEGO TYPU.... MARCIN Niuniek - opinia (1) Nie ma się co rozpisywać, mogę jedynie polecić innym...znakomite warunki i... Niuniek Podziękowania od nerwusa!!! (1) Polecam OSKARA wszystkim którzy nie tylko chcą szybko zdać egzamin( to nie... Agnieszka Wszystkie Adasie to spoko chlopaki!!!!! (1) Co moge powiedziec. Dla mnie bajabongo!!!! Elke wybralem... bo tak. Niedlugo... Adaś Aguś - opinia (1) Ośrodek rewelacyjny:) miła atmosfera podczas zajęć wpływają na zaangażowanie... Aguś SUPER SZKOŁA! (1) Ta szkoła jest świetna! Juz ją skończyłem i naprawdę baaardzo mile ją... Mak poprawne przedszkole? (1) Mam mieszane uczucia co do tej placówki... Z jednej strony słowa dyrektorki... mama przedszkolaka adrian c - opinia (1) jest po bani pozdro klaus adrian c Poprostu Super ! (1) Ośrodek OK - wykłady treściwe a jazdy poprostu SUPER . Gorąco POLECAM pana... MAGDA