Iza - opinia (1) Mogłby ktos z was pogadac ze mną na gg o tych lekcjach itp. Moj nr gg :2969412. Iza SERDECZNIE POLECAM :-) (1) Właściwy człowiek na właściwym miejscu! Dziękuję Marku za cierpliwość,... Karolina Ł. Szkoła (1) Cudowna szkoła która właśnie kończy poziom nauczania niektórych przedmiotów... bonia
slawo - opinia (1) lekko sciemniaja z opłatami,mało przejrzyste zasady promocji dot.wpisowego slawo Strata czasu (1) Chcecie przeczytac szczera opinię ...? Kończac ta szkołe w tym roku... Absolwent Swietna szkola (1) Kocham ta szkole!!Bu$ka! Paulinus Poszukuję tej książki! (1) http://www.ksiegarniarubikon.pl/sklep/228/8058/8 Ma może ktoś do odsprzedania? OLCIA** Ludzie - chodźcie do XV! :D (1) Ogólnie jestem bardzo zadowolona po I roku nauki, chociaż jako już niemal... xyx Szansa?! (1) Postanowiłam dać szansę sobie na zdanie egzaminu na prawo jazdy.Mam... Marta absolwentka 05 - opinia (1) szkola bardzo fajna, pozwala rozwijac umiejestnosci.., teraz w liceum nie... absolwentka 05 Komentarz (1) Moje dziecko kończy zerówkę w tym roku. Bardzo fajna grupa , prowadzona... Rodzic zadowolony najfajniesza szkoła tańca w 3mieście! (1) To jest zdecydowanie najlepszy klub w 3mieście. Jan GOraco polecam (1) Na prawde warto zapisac sie do szkoly jazdy EFEKT gdyz przygotuje cie... Asia Super (1) Właśnie zdałam. Bardzo mi się podobało. Miła atmosfera i fachowa kadra, a to... Ania MOTO - Polecam!!! (1) Zapisałem się na kurs kat. A. Grzegorz doskonale przygotował mnie do... Pawel Bardzo polecam! (1) Naprawdę fajna szkoła, z bardzo dobry personelem. wer NIe polecam (1) Mi ta szkoła nie przypadła do gustu i źle ją wspominam, a germanistki w niej... wer :) (1) udalo mi sie zdac za drugim razem!!! :) oceniam ta szkole na celujaca..... Gosia Szmidt MONIA - opinia (1) JEST SUPER FAJNE ZAJĘCJA , RÓŻNE IMPREZY CIEKAWE PROWADZONE WARSZTATY.MAMY... MONIA TAKA ROLA SUPERINSTRUKTORA :-) (1) 12.06.2007 - Skazana na sukces! Adaśku, dziękuję za cierpliwość,duchowe... Karolina Ł.