SYMFONIA_bezpłatnie (1) Tutaj nauczysz się ZA DARMO programu „SYMFONIA„ zobacz koniecznie... teacher Szkolenie to miłe wspomnienie (1) Uczestnikiem kursu byłem ponad rok temu i nie mam pani Alicji niczego do... kahunek wspomnienia sa i beda zawsze;) (1) podpisuje sie pod tymn co jest nizej napisane! przez pierwsze miesiace... kasia
POPEYE - opinia (1) Monitoring w całej szkole od ferii zimowych POPEYE Mam prośbę.... i to wielką... (2) chciałabym się dowiedziećkszkołę muszę mieć skończoną żeby się tu dostać...... Kami super szkoła (1) Jestem uczniem w latin fusion od kilku miesiecy, wspaniała atmosfera,... mossi ;) Dzięki!!!! (1) Po rocznej przerwie w podejściach do egzaminu, wsiadłem do samochodu na 4h... Rafał Na poprawę nastroju i sylwetki (1) Polecam zajęcia u Pana Marka niezależnie od Waszego wieku. Tam odnajdziecie... pony BEZNADZIEJA! (1) Omijajcie tą szkołę wielkim łukiem! dostają się tu same odrzuty! ludzie co... Marecka Extra-CREDO najlepsze (1) Credo jest najlepszym ośrodkiem w trójmieście.Zdałam za pierwszym razem ale... Hamster kini-a - opinia (1) Witam Dziwię się, że tak mało opinii jest o kursach Top Dance. Dlaczego ?... kini-a Najlepsza szkola salsy w Trojmiescie (1) Z SalsaKings jestem zwiazany juz od poltora roku. W tym czasie bralem udzial... Marek Zdałam :-D (1) Pierwszorzędny ośrodek z wysokim poziomem nauczania. Uznanie dla pana... świeżo upieczony kierowca jest ok (1) To jest bardzo fajna szkoła.. polecam !! ucz sciema (1) WSMSGiP to pod względem nauczania bardzo dobra uczelnia, szkoda tylko, że... cvn Szkółka Vectra -świetna sprawa:)) (1) Polecam wszystkim instruktorów, którzy tam jeżdżą, a konkretnie pana Leszka,... Agatka Spoko ośrodek (2) Zajęcia teoretyczne moze troszkę za bardzo rozciągające się w czasie, ale... kursant:p POLECAM !!!! (1) Super, świetni ludzie i atmosfera. Już po egzaminie, oczywiście zdany.... dominik Super Szkoła polecam !! (1) Witam zdałem egzamin za drugim podejściem :) Co do instruktora to nie... Jerzy dzieki:) (1) wspaniały instruktor, super uczy:) jednym słowem rewelacja:) na egzaminie... Monii