POLECAM (1) ja tam zdałam za pierwszym razem :-)) już kierowca ;-) SUPER SZKOŁA!!! (1) Naprawdę ogromnie polecam!!! Mam porównanie, bo jeździłam w innej szkole i... Magrat ZDAŁAM :) (1) 7 lat temu oblałam 3 razy. Trochę godzin wykupionych u p.Janusza, p.Tomka i... Dorota
Warto tu przyjść! (1) Właśnie zakończyłem kurs języka angielskiego - i zastanawiam się czy nie... Maxi Z czystym sumeniem POLECAM :) (1) Gorąco polecam ten ośrodek :) Długo zajęło mi zdanie prawa jazdy, ale udało... Kasia pytanie (2) Witam! Czy podanie na uczelnię należy wydrukować na 2 stronach ( przód ,... internautka II TF - opinia (1) szkoła godna polecenia, wysoki poziom nauczania i miła sympatyczna atmosfera! II TF Ogólnie kultura (1) Spoko szkoła dla pełnoletnich...nauczyciele i wygląd - duża kultura Alek moja opinia (1) tylko uciekać z tej szkoły kamila Super!!!! (1) Moje dzieci chodzą do tej szkoły. Jestem zachwycony profesjonalizmem... Tata Andrzej moja opinia (1) Świetna szkoła! Wyjątkowo mili ludzie, wspaniali nauczyciele (szczególnie... ktoś Szacuneczek! (1) Nie posiadam się z radości z cieplutkiego prawka w moim portfelu a to... Agnieszka źle (1) nie jest dobra ta szkoła. Uczniowie moga tam zrobic krzywde... Alll Szkoła jest super:) (1) Szkoła jest super Uczyłem się wcześniej w innych (tzw.... Świderek najlepsza szkola ma $wiecie!!!! (1) absolwentka Dzięki Elce school przeszlam totalną metamorfozę - na lepsze:) Polecam (1) Szczerze polecam kurs jazdy w Elka school!:) Odkąd pamiętam balam się... krysia student - opinia (1) "jeśli ktoś co rok przeznacza na tę szkołę prawie 7000 zł to musi sam przed... student IV LO - to mówi samo za siebie!! (1) IV LO ... hyyyyyy.. długo by się zastanawiać... !! dlaczego wybrałam te... karinka :) Panie Jacku! (1) Dziękuję! Ma Pan niesamowity talent pedagogiczny, który - jak widzę po... Kasia - duszek drogowy Klub Montessori to horror!!! (1) Kochani rodzice nie polecam tego przedszkola najgorszemu wrogowi!!! A... Rodzic