Tango moja miłość (1) Moja znajomość z tangiem zaczęła sie w Tangoclubie, instruktorzy i... Jagódka Dziekuje p Tadeuszowi (1) Chciałabym z całego serca polecic ten wlasnie osrodek szkolenia przyszłych... Jola S. W odpowiedzi na komentarz dot. chinoznawstwa (1) Proponuje dokladnie sprawdzic program i plan zajec Studentow Chinoznawstwa z... ***
SUPER REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!!!!!!!! Dzięki szkółce ABC nauczyłam sie bardzo... Monika;) Nie zawiedziecie się :) (1) Naprawdę mili i cierpliwi instruktorzy... Jeden z nich uczył mnie w innym... Gosia ten klimat nie ma sobie równych (1) TangoClub, to nie miejsce, to ludzie, których pasją jest Tango. Kursy... Tanguero ehh.. to Ateneum... (1) Witam! Ja już jestem absolwentką pedagogiki o specjalizacji resocjalizacja... eni_a polecam (1) Po kilku nieudanych próbach i kilku tzw"instruktorach" w końcu trafiłam na... pat Egzamin Zdany :) (1) Dziękuje instruktorowi Sebastianowi Wysieckiemu za cierpliwość,... Marta Pani dyrektor K. nie chciała oddać indeksu i dokumentów gdy chciałam się przenieść do innej szkoły!! (2) Mia Szkoła jest sssssuuuppperrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Szkoła jest coooooooooooooooooooooollllllllll!!!!!!! Krecik Po spotkaniu z tym państwem do tej pory nie wsiadłam do samochodu (1) Kurs robiłam parę lat temu. Po prostu brakuje słów. Popsute samochody,... Kalina Dobrze jest (1) Polecam wybór tego gimnazjum, gdyż poziom nauczania jest tam bardzo dobry,... Dagmara dzieci sa najstraszniejsze z calego gdanska (1) to gimnazjum jest straszne dzieciaki wyzywaja szkanuja nauczyciele krzycza... kamilaz tej szkoly nie jestem zachwycona.. (1) Co prawda poziom nauczania jest bardzo wysoki i dobrze szykuje do matury,... Asia Wielkie zdziwienie!!! (1) Na egzaminach zdajemy na Grande Punto, a szkoła na Morenie ich nie posiada,... Adam Fajne przedszkole (1) Moja córeczka chodziła do tego przedszkola przez pół roku. Opieka jest... Moona Super instruktor:-) (1) Chciałem wszystkim polecić gorąco naukę w Elce w Gdańsku i praktykę u Adama... Krzysiek absolwentka oph i msu oph (1) Uczelnia jak każda inna. Są przedmioty nad którymi trzeba solidnie się... zapałka Świetna Szkoła - gorąco polecam!!!! (1) Dzisiaj zdałam egzamin, ogólnie moja ocena tej szkoły nauki jazdy jest... Kamila