Thank you ML (1) Kurs już za mną - pora na krótką ocenę - lektorka młoda, ale bardzo... Wykształciuch JEST OK (1) Polecam to super szkoła i organizuje fajne wycieczki itp... ania gdyby nie ta młodzież... (1) chodziłam do tej szkoły przez 3lata w tym czasie została pobita moja... ktosik
warunki sanitarne okropne, ogród zaniedbany (1) łazienki nadaja sie do kapitalnego remontu, rodzice z własnych środków... fontan 100 % satysfakcji ze skutecznej nauki jazdy :)) (1) Wielkie dzięki Artur!!! :)) Jazda w Twojej ELCE to naprawdę przyjemność... ADA :)) Szkoła jedyna taka na pomorzu (1) Ta szkoła to nietylko wiedza. Przedewszystkim nauczyć się można co w życiu... jtomek POZDROWIENIA (1) Pozdrowienia dla całej ekipy PSSW przesyła ubiegłoroczna absolwentka. Od... xolair Poziom nauczania - dno (1) Jedynie humaniści i osoby uczące się w klasach hiszpańskich mogą nie obawiać... Gdańszczanin - absolwent XV Lo C+E TYLKO DZIĘKI PANU MARKOWI!! (1) Serdeczme podziękowania dla Pana Marka Romanowicza, który doskonale... Ostrowski 3 lato minęło... i jeszcze rok... (1) Minęły 3 lata nauki w XX LO, minął rok studiów, kończy sie drugi... Ta... moro Gosia - opinia (1) Nie wiem skąd te wspaniałe opinie. Nasze dzieci uczęszczały do tego... Gosia Każdy tancerz potrzebuje ... podłogi :) (1) Wyciągam dłonie do myśli i słów, milczeniem proszę Ciebie o taniec, by stopy... Tomek POLECAM (1) Kończę drugi rok. Szkołę polecam. musli Super osrodek oraz wspaniały instruktor :) :) :) (1) Goraco polecam Elkę School w Gdańsku!!!!!!! Zdałam egzamin za pierwszym... Gosia J. Super szkoła (1) Polecam wszystkim, którzy chcą zostać nauczycielami języka obcego - bardzo... PoPo Za pierwszym razem:D (1) Zdalam egzamin na Prawo jazdy za pierwszym razem, a to wszysto dzieki Oliwce... Olivia jazdy dodatkowe (1) ucze sie i przy okazji swietnie sie bawie, polecam. jezdzilam z dwoma... viola Według mnie jest SUPPPERRR... (1) Jestem bardzo zadowolona. Szkoła daje wiele możliwości rozwijania własnej... martynika mogo być lepiej (1) nauczyciele, owszem, bardzo dobrzy, ale nie ma klimatu Tanguero tak trzymac!!!!! (1) sama korzystalam z takiego szkolenia i nie moge powiedziec nic zlego na... Zloty warkocz:)