pytanie (2) Witam! Jestem zainteresowana kierunkiem Dziennikarstwo i komunikacja... Kamila Grażyna - opinia (1) Jestem zadowolona;egzamin zdałam za pierwszym razem. SUPER INSTRUKTOR,który... Grażyna rewelacja :D (1) co tu dużo gadać :P najlepsza szkoła w całym Trójmieście! super... Goś
Patrycja odpisz mi na maila, napisałam dziś do Ciebie sprawdź poczte (1) wybieram się do tej szkoły na administrację, nie wiem jeszcze czy lepiej iść... syllunia MISIA - opinia (1) jestem uczenicą II-semestru szkoła jest super jestem bardzo zadowolona z tej... MISIA Jest OK (1) Z wykladowcami mozna sie dogadac. Sa przedmioty ze cisna studenta , ale... hania ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Szczerze polecam wszystkim AUTOSTRADĘ!!! Wykłady są prowadzone w sposób... Paulina Jak to się dzieje,że anulowano komentarze (2) Tak z ciekawości zajrzalam na stronę wyników tej szkoły.To bardzo... Badi WSFiA rządzi (1) Jesteśmy studentami I roku studiów dziennych i nie załujemy trafnego wyboru.... Studenci WSFiA Szkoła .. (1) Chodzę do 1 klasy tego wspaniałego gimnazjum. Poziom wysoki, trzeba się... Zadowolona Uczennica Świetna szkoła :) (1) Chodze do tej szkoły dopiero rok, ale bardzo mi się spodobało. Chodzi wiele... Asia DO MATURZYSTKI (1) chodziłam do IXtki i uważam, że to co piszesz jest nieprawdą Po pierwsze: "... zeszłoroczna absolwentka uczeń - opinia (1) pełen luz w tej szkole uczeń pytanie (1) hej, mam pytanie. chcialbym zlozyc papiery do tej szkoly (konkretnie do... freddie Punkty. (1) Ile trzeba miec punktow zeby sie tam dostac ? M Rewelacja :) (1) Fachowo, konkretnie, ceny swietne :) Po poltora-rocznej przerwie od... Łukasz Reklama nie kłamie :) (1) Caruska wybrałam ze względu na lokalizację, ale szybko przekonałam się, że... efka Polecam (1) Szkoła narawdę dobra, poziom nauczania wysoki. Jest wyremontowana, czysto i... Wera słaba szkoła (1) W tym roku kończyłem klasę mat-fiz-inf. Pomimo tego, że cała klasa poza... absolwent Jest ok! (1) Szkoła znajduje się w świetnym położeniu. Zajęcia odbywają się w małych... katarzyna