Zdałem za pierwszym razem!!!!!!!!!!! (1) Nie ma to jak nic nigdy nie wiedziec o samochodach, nie miec o nich pojęcia,... Przemek G. ( Gucio ) GORĄCO POLECAM!!! (1) Naprawdę świetny ośrodek szkolenia, polecam wszystkim kandydatom na kierowców. Jacek OSK RONDO (2) POLECAM WSZYSTKIM TYM KTORZY CHCA ZDAC.DAREK TO MILY I BARDZO WYROZUMIALY A... KASKA W
Polecam! (1) Wszystkim niezdecydowanym i wahającym się nad wyborem szkoły polecam Elkę... Justyna To bardzo dobra szkoła dla ludzi z jajami. (1) Ja chodzę do tej szkoly bo mnie na to stac i tyle. nie chcialem sie meczyc... Bohun - Wielki Ataman Kozacki rewelacja (1) jestem bardzo zadowolona, serdecznie polecam! paulina ok (1) Moją instruktorka jest pani Beatka kładzie duży nacisk i z głąba potrfi... kursantka Podziękowania (1) Egzamin zdałam za drugim razem dzieki Panu Krzysztofowi;)Jest Bardzo dobrym... Anna Kurka unikajcie jak ognia! (1) W tej szkole trzeba mieć znajomości,dobrze postawionych rodziców i głęboko... ZzZ Alina - opinia (1) Wykłady prowadzone są profesjonalnie, na poziomie, "na myślenie".... Alina Superrrr... (1) Naprawdę polecam wszystkim rodzicom te przedszkole...Miła atmosfera, dobra... Roma Artur - profesjonalista w każdym calu (1) Kiedy 9 lat temu oblałam egzamin na prawo jazdy ( jadąc do przodu pasem... Asia Polecam (1) Jest to bardzo dobry ośrodek , znakomici instruktorzy .Jestem z Wejherowa a... Przemek GWSH na piątkę (1) Bardzo fajna wyższa szkoła humanistyczna. Wykładowcy najlepsi na świecie,... Martyna Wszystkim polecam OSKARA :) (1) W poniedziałek spełniło się moje marzenie - zdałam egzamin (za pierwszym... Ada mariusz - opinia (1) mało jest tak fajnych szkół mariusz Maciek - opinia (1) bardzo konkretna nauka jazdy. dużo sie można dowiedzieć rzeczy nie... Maciek Ta szkoła jest jedną z najgorszych jakie znam (1) Dzień dobry, jestem uczniem klasy podstawowej w tejże szkole. Zacznijmy od... Anonim Szkoła ma sporo mankamentów ale jest ok (1) Wybierajac ta uczelnie liczcie sie z takimi kwiatkami jak 6cio godzinne... Ludlum agnieszka - opinia (1) Jest wiele szkół jazy i wielu instruktorów. Szkoła jak szkoła ale instruktor... agnieszka