Kurs Fryzjerski (1) Chcielibyśmy serdecznie i z całego serca podziękować naszej instruktor... Grupa Asów Moje doswiadczenie w ECK (1) Wlasnie koncze polroczny kurs w ECK!Jestem z niego bardzo zadowolona jak iz... Sylwia G Super (1) W znakomitej wiekszosci swietni nauczyciele, szczegolnie polecam pana... ui
Zawiedziona (2) Jak rozpoczlam kurs to wszycy zachwalali ze bedzie ogrom modelek ktore beda... Ania POLECAM TEN OŚRODEK (1) MOTOBIT to ośrodek na poziomie.Wykłady oczywiście jak wszędzie nuuuuda, ale... chakyra Uwaga kierowcy Agata na drogach :) (1) Chciałam serdecznie podziękować superinstruktorowi p. Adamowi za... Agata beznadzieja!! (1) Pan Wojciech G.-właścieciej MILI oraz instruktor nie potrafi pożądnie... niki Dziękuję :) (1) nigdy nie pisałam żadnych komentarzy, ale może warto...Dziękuję Piotrowi... Dominika POLECAM (1) Uważam że to jedna z nielicznych szkół tańca, która ma własną salę taneczną.... Jerry Choroby dzieci od przeciągów i złej organizacji dotyczącej wietrzenia sal. (1) Zły system wietrzenia sal gimnastycznych np.zimą podczas lekcji gimnastyki,... rodzice Olija - opinia (1) Zdałam egzamin za pierwszym podejściem! Bardzo dziękuję instruktorom! Gorąco... Olija szkolka (1) nie obrazajmy uczelni.pwsh zasluguje tylko na miano szkolki.cel jaki sobie... student ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Dzięki za wiarę we mnie... i podtrzymywanie mnie na duchu:) Gorąco polecam... asia dziekuje:) (1) Aniu dziekuje za cierpliwosc, profesjonalizm, dobra motywacje, zdalam mature... malgosia :) (1) Ile to już czasu minęło odkąd po raz ostatni przekroczyłam próg tej... Maria Polecam, polecam, polecam!!!!!! (1) Ośrodek szkoleniowy na bardzo wysokim poziomie! Na kurs szłam z sercem na... Aga L. Gorąco polecam! (1) Co prawda zdanie egzaminu zajęło mi trochę czasu, ale udało się i... jeżdżę... Kasia O. xD (1) Moja szkoła !! tez ją kocham ;** Only_You_xDD Proszę o odpowiedz.... (1) Interesuje mnie krztałcenie w rocznej szkole policealnej o zawodzie... Beata Wielkie dzieki Mirek!!!! (1) Zdałam i to za pierwszym razem,wprawdzie w osrodku Oskar wykupiłam tylko... Kasia