Kurs Stylizacji Paznokcia (1) Kurs - rewelacja!!! Polecam wszystkim - wszystkie metody zaprezentowane w... kursantka Polecam!!! (1) Dzisiaj tj. 06.07.2007 miałam egzamin i zdałam za pierwszym razem. Polecam... Alina strona interentowa (1) Czy ta szkoła ma jakąś stronę internetową? absolwentka
PAMIĘTAJ: Tylko i wyłącznie D. Śmiarowski!! (1) No i ja też dzisiaj dołączyłam do grona kierowców=). Ośrodek D. Śmiarowski... Marta (Monika, Magda) Najlepszy ośrodek:) (1) Najlepszy ośrodek:) Testy-wszystkie poprawne odpowiedzi, czynności... Paula Poprawka do poprzedniej opini zatytuowanej "Spoko ośrodek" (2) Jest już lipiec, troche czasu minęło i moja opinia się zmieniła.... kursant:p Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Trójmieście (1) Rewelacyjny ośrodek nauki jazdy, który z czystym sumieniem mogę polecić... Kasia szkoła jest ok. dobry klimat,ludzie życzliwi,zajęcia super ,ciekawi wykładowcy (1) kaśka transport-spedycjia (1) szukam osób, które wybierają się na transport i spedycje karolina Do STUDENTA INFORMATYKI-NIESTACJONARNE (1) .....tak więc poszedłeś na studia więc chyba wypadałoby czegos tutaj się... studentka WSZ ZDALAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!!!!!!! (1) Dziękuje za dobre przygotowanie mnie do egzaminu,miłą atmosfere i ANIELSKA... sylwia ; )) (1) Ja bd chodizla do 19..no chyba, ze 8LO zobaczy i doCeni moje odwolaie i... Kaja` D. Śmiarowski - Za pierwszym razem! (1) Mogę polecić Wszystkim w 100% ten ośrodek szkolenia kierowców! Bardzo miła i... Łukasz K. Udało się!:) (1) Po paru porażkach (mój drogi instruktor wie dobrze ilu:) udało mi się w... Gosia :) (1) Podoba mi się:) pozdrowienia gr. A K Polecam :) (1) Jestem zadowolona z kursow, nauke przechodzilam beztresowo szczegolnie z p.... Asiula Polecam (1) Polecam OSK Jankar!wykłady ciekawe, bardzo dobrze wykwalifikowani... Ania Ja jako absolwentka. (1) Ukończyłam naukę angielskiego metodą callana w szkole Easy English. Myślę,... Marta Najlepszy ośrodek i prawdziwi nauczyciele!!! (1) Dziś jest ten mój szczęśliwy dzień- zdałam egazamin!!! Przede wszystkim... ALINA Kadra wspaniała (1) Jestem bardzo zadowolona z przedszkola a najważniejsze że moje dziecko czuje... mama