Kochana siedemnastka.. ;) (1) Szczeże mówiąc to o wiele bardziej podoba mi się siedemnastka niż... Monika =^;,^= Dobry wybór! (1) Ośrodek godny polecenia. Zajęcia teoretyczne prowadzone w miłej atmosferze.... Piotrek K. osek - opinia (1) Chodzę tam (niedługo skończę) i muszę powiedzieć że u mnie w klasie są 3... osek
W oczekiwaniu na odbiór prawa jazdy :) - opinia (1) Nie pozostaje mi nic innego jak pochwalić tą szkołę jazdy. Robiłem kurs... W oczekiwaniu na odbiór prawa ja X - opinia (1) Chciałem tutaj podziękować bardzo miłemu Panu,który razem z kursantem... X Polecam!!! (1) Polecam szkołę, wysoki poziom, wspaniali wykładowcy :) sporo nauki :((... studentka do weteranki (1) W naszej szkole łaciny i filozofii ucza sie wszystkie klasy humanistyczne, a... ja prosze o pomoc (1) Hej Wam. W tym roku wybieram sie na studia i chcialabym dowiedziec sie... malwa malwa - opinia (1) hej Wam! W tym roku chcialabym wybrac sie na studia do WSFiAale po Waszych... malwa Tak (1) Ta szkoła jest boska. Według mnie jest najlepsza w trójmieście Kamil mój syn złamał tam rączkę (1) pobili go i złamał Mama lalala (1) najlepsze co moze byc :P damian Miła atmosfera (1) Nie stresowałem się jak w innych. Można się dogadać co do terminów Jerzy LOK ;( (1) cóż jesli chcecie przenieść się w mroczne lata 70-te ubiegłego wieku... jasiek z JANKAREM nauka jazdy to czyta przyjemność ;) (1) Polecam wszystkim ten OSK. Miła atmosfera, bardzo dobry instruktor (Pan... Bartek S. Rocznik 80 (1) Taaaa,Mocarska była super szczególnie jak rzucała kredą albo cyrklem.A była... Michał Niewarto (1) Mojim zdaniem niewarto chodzic do tej szkoly, ja zepsulam sobie kilka lat... Zuza ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!! (1) Zdałam za pierwszym razem dzięki Andrzejowi.Dzis odbieram już prawko! ANDZEJ... Bernadeta Super grupa Żabki (1) Polecam to przedszkole wszystkim mamom, którym zależy aby dziecko rozwijało... MB Szkoła "Jak ze Snów" (1) - 90% nauczycieli "Nawiedzonych" (2/20 nie nawiedzonych) - Kiepskie... Kenny