Nabijają stundeta w butelkę (1) Nie potrafią niczego zorgasnizować, w ostatniej chwili wycofują się z danego... V. ZDAŁAM !!!!! Gorąco polecam OSK ABC (1) Witam, do ABC trafiłam przez przypadek, wcześniej byłam w innym ośrodku na... Ala R. ZDAŁAM !!!!!! :) (1) udało się.... zdałam egzamin za drugim razem (za pierwszym się nie udało... Asia C.
...do domu z nimi!!!! (1) pzm to najgorszy osrodek do jakiego moglam trafic. instruktor sz.p.... nela slawek87 - opinia (1) Choć skończyłem tą szkołę 4 lata wspominam ją bardzo miło.Fajna... slawek87 koszty dodatkowe (2) mam pytanko ja wygladaja koszty np za egzaminy poprawkowe?? lub obrone... ooliwka ZDAŁAM!!!! (1) zdałam, zdałam, zdałam! I to za drugim razem! Bardzo polecam Elka School, a... Andzia K. jest ok (1) chodziam do tej szkoy tylko 2 miesiace wiec nic takiego nie moge o niej... anjja ooliwka - opinia (1) Założyciele przede wszystkim stawiali na wysoki poziom nauczania, co im... ooliwka super ;) (1) Witam ;) Polecam wszystkim PZM , wykłady prowadzone bardzo ciekawie ;) az... Emi OZI wszystko psuje! (1) po 3 latach stwierdzić można jedynie że wszystko zależy od towarzystwa. ja... życzliwa POLECAM GORĄCO JANUSZA! (2) Polecam Janusza, absolutnie doskonałego Instruktora! Dzięki Niemu uwielbiam... Inga ;-) (1) ;) ... 'll\.' - opinia (1) nhpijp; 'll\.' ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!! (1) Ogromne podziekowania dla Adama i Wojtka za wszystkie godziny cennych porad... kasia Zwykła prywatna uczelnia (1) jestem studentem 4 semestru i moge z cała pewnościa powiedziec o WSB ze jest... niestacjonarny festyn (1) czy ktos wie czy 18 czerwca ma byc jakis festyn? podobno miala to byc... tolkanr1@tlen.pl paula - opinia (1) mam pytanie jakie są progi do tej szkoly? paula najlepsze przedszkole w gdyni polecam (1) dobra opieka wyzywienie dobre dzieci wracaja z tamtad usmiechniete i z... klaudia Rewelacyjna kadra - Arek Makurat najlepszym instruktorem!!!! (1) Zdałam za drugim razem!!!! ( za pierwszym ,nerwy wzięły górę)!!! Minęło... Malgorzata Mleczko