damian - opinia (1) skonczylem to gimnazjum, dało mi to start do dobrego liceum a teraz studiuje... damian Języki obce. (2) Witam. Chciałabym się zapytać czy w Państwa szkolem prowadzony jest język... Przyszła Studentka Ateneum dzięki Mitch (1) Dziękuję Mitchowi za cierpliwość, spokój, opanowanie, profesjonalizm, a... Magda M
taka sobie (1) mała sala w piwnicy, nie na okienka-nie polecam tym którzy mają... magda Świetna szkoła językowa !!! Polecam! (1) Szkoła została mi polecona przez koleżankę, do dziś jestem jej wdzięczna ;)... Magda polecam ten ośrodek każdemu bez wzgędu na odległość od miejsca zamieszkania (1) naprawde wardo jest szkolić się w OSKARze,pan Krzysztof doskonale uczy... krystian Żenada ! (2) OSK Oliwka to chyba jeden z najsłabszych ośrodków w Trójmieście. Brak... chochlik fryzjerki (1) Chciałabym serdecznie podziękować instruktorom w szczególności Pani Emanueli... grazyna grupa ASY Wyposażenie (1) Wyposażenie w tej szkole to jedno wielkie dno: sala to kurnik, komputery... marian :-))))))))))) JEST FAJNIE (2) WSZYSCY, KTÓRYCH ZNAM SĄ ZADOWOLENI. DLA MNIE JEST NAPRAWDE... Helmut Zdałem za pierwszym razem !!! (1) Dzięki ciekawym wykładom, i jazdach bez problemowo zdałem za pierwszym... Darek B. Absolwent - opinia (1) Szkoła tak samo dla gorszych jak i lepszych uczniów. Polecił bym tym co mają... Absolwent polecam (1) Swietna szkola! Polecam wszystkim, zwlaszcza kobietom! Zaluje tylko ze... Kasia pozażka (1) dołączam sie do wcześniejszych wypowiedzi w sprawie kat. C. Sam musiałem... CHRIS Gorące pozdrowienia dla całej Ekipy ABC (1) Podobno Prawo Jazdy zmienia życie, ja już mam okazje się o tym przekonać... Ania M. :) (1) Uwazam, że Polmozbyt jest jednym z najlepszych ośrodków szkoleniowych dla... Marta :) cz. II (1) Pani Emanuela (obecny instruktor) rewelacyjnie potrafi dotrzeć do każdego z... Ola Cz I mojej opinii (1) Witam! Jeszcze pół roku temu, sama siedziałam przed komputerem i szukałam... Ola Super szkoła ! (1) Miałem możliwość iść do trójki jednak zdecydowałem się na sóstkę i nie... tegoroczny maturzysta Kurs Fryzjerski (1) Chcielibyśmy serdecznie i z całego serca podziękować naszej instruktor... Grupa Asów