credo (1) niestety z własnego doświadczenia nie polecam nauki jazdy w credo, w... kursantka Pełny profesjonalizm - polecam! (1) Bardzo dobra szkoła, uczą solidnie i profesjonalnie.Szczególnie miło... JULITA Pani Joanna -najlepszym instruktorem w 3mieście!! (1) Moja przygoda z L-ką trwa już rok..Wreszcie trafiłam na szkołę godną... marzena
pozdrawiam (1) DLA CAŁEGO GRONA PEDAGOGICZNEGO - MILYCH WAKACJI. TOM sponio szkola:))) (1) przypadkiem natknelam sie na te strone i czytam o jakichs samobojstwach,... angie pozdrawiam (1) ...bylam uczmniem tej szkoly od roku1980-1987 , pozdrawiam wszyskich z tych... Monika p. Marcin <333 (1) Polecam przyszłym kierowcom instruktora p. Marcinaa ;D rewelacyjny facet,... milka szkoła na + (1) Rok temu skończyłem i mam pozytywne zdanie o tej szkole. Miki jest ok (1) Pan Marek, bardzo cierpliwy, dokładny i zarazem "czepailski". Czepia się... Basia Rewelka (1) Wysoki poziom nauczania, rewelacyjne wyposażenie, ceny kursów bardzo... poziomka ZDAĆ ZA 1-SZYM RAZEM (1) Polecam wszystkim, którzy przede wszystkim chcą nauczyć się jeździć!!! Nie... Agniecha Szkoda .. (2) Szkoda , że osoby odpowiedzialne za komentarze na Trójmieście (z Ateneum)... inka Poszukiwania :) (1) Poszukuje kogoś kto będzie studiował na uzup.magisterskich kierunek... Mysz kurs stylizacji paznokcia (1) ukonczyłam kurs na wiosnę i jestem bardzo zadowolona, swietna atmosfera,... awa2001 O tej szkole (1) instruktorzy poteafia nauczyc jezdzic z tego co slyszalem najgorzej po ich... Dio tomek - opinia (2) Polecam ośrodek, Bardzo mili instruktorzy a co najważniejsze potrafią... tomek Balagan, brak organizacji, każdy mówi coś innego na czym student traci (1) Przeczytalam pare komentarzy i powiem szczerze że Roman ma racje. Na samym... misia Karolina - opinia (1) Gorąco polecam tą szkołę ponieważ instruktorzy bardzo dobrze przygotowują do... Karolina Dla mnie bomba!!! (1) Opinie, które są negatywne muszą pochodzić albo od konkurencji, albo od... Kaśka Wielkie podziękowania dla Pana Leszka!!!!! (1) Z całą odpowiedzialnością polecam ten ośrodek, a zwłaszcza rewelacyjnego... Magdalena