Ogólnie kultura (1) Spoko szkoła dla pełnoletnich...nauczyciele i wygląd - duża kultura Alek moja opinia (1) tylko uciekać z tej szkoły kamila Super!!!! (1) Moje dzieci chodzą do tej szkoły. Jestem zachwycony profesjonalizmem... Tata Andrzej
moja opinia (1) Świetna szkoła! Wyjątkowo mili ludzie, wspaniali nauczyciele (szczególnie... ktoś Szacuneczek! (1) Nie posiadam się z radości z cieplutkiego prawka w moim portfelu a to... Agnieszka źle (1) nie jest dobra ta szkoła. Uczniowie moga tam zrobic krzywde... Alll Szkoła jest super:) (1) Szkoła jest super Uczyłem się wcześniej w innych (tzw.... Świderek najlepsza szkola ma $wiecie!!!! (1) absolwentka Dzięki Elce school przeszlam totalną metamorfozę - na lepsze:) Polecam (1) Szczerze polecam kurs jazdy w Elka school!:) Odkąd pamiętam balam się... krysia student - opinia (1) "jeśli ktoś co rok przeznacza na tę szkołę prawie 7000 zł to musi sam przed... student IV LO - to mówi samo za siebie!! (1) IV LO ... hyyyyyy.. długo by się zastanawiać... !! dlaczego wybrałam te... karinka :) Panie Jacku! (1) Dziękuję! Ma Pan niesamowity talent pedagogiczny, który - jak widzę po... Kasia - duszek drogowy Klub Montessori to horror!!! (1) Kochani rodzice nie polecam tego przedszkola najgorszemu wrogowi!!! A... Rodzic Iza - opinia (1) Mogłby ktos z was pogadac ze mną na gg o tych lekcjach itp. Moj nr gg :2969412. Iza SERDECZNIE POLECAM :-) (1) Właściwy człowiek na właściwym miejscu! Dziękuję Marku za cierpliwość,... Karolina Ł. Szkoła (1) Cudowna szkoła która właśnie kończy poziom nauczania niektórych przedmiotów... bonia slawo - opinia (1) lekko sciemniaja z opłatami,mało przejrzyste zasady promocji dot.wpisowego slawo Strata czasu (1) Chcecie przeczytac szczera opinię ...? Kończac ta szkołe w tym roku... Absolwent Swietna szkola (1) Kocham ta szkole!!Bu$ka! Paulinus Poszukuję tej książki! (1) http://www.ksiegarniarubikon.pl/sklep/228/8058/8 Ma może ktoś do odsprzedania? OLCIA**