renatka13 (1) Szkoła jest super, nauczyciele kompetentni i przyjaźni dla uczniów, dużo... mała Śmiem twierdzić że jest to najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w trójmieście. (1) Rewelacyjni ludzie,co zapewnia bardzo miłą współprace.Spokój wraz z... Dominik Stefański pedagogika-animacja kultury (1) Prosze o jakiekolwiek informacje o tej uczelni a najlepiej o tym kierunku... Aga
Rewelacja! (1) Wczoraj zdalam egzamin i zaluje tylko jednego: ze nie wybralam tej szkoly na... Bogusia beznadzieja!! (1) Niestety rowniez jestem ofiara tej"szkoly". Ceny wcale nie najnizsze bo... JEDNAK ZDALAM! Komentarz OSK JANKAR do opinii negatywnej z 18 lipca (1) Widzę panie "MAX" ,że boli pana duża ilość pozytywnych ocen naszej pracy.Ten... Kierownik OSK JANKAR Karol Kreft Problem (1) Jestem zawiedziony! Zapisując się na prawo jazdy miałem nadzieje iż... Kursant Maja - opinia (1) Fachowość, wiarygodność i skuteczność. Instruktorzy o wysokiej kulturze... Maja *** - opinia (2) jeżeli chodzi o pana Grzegorza, zajęcia z Nim są super!! i tu gorąco... *** Szkolenie (1) Szkolenie teoretyczne ok ale praktyczne oceniam na mierne . Osrodek z PRl -... ja Jak chcesz zdać prawo jazdy to tylko w LOKu (2) Każdy ma problemy ze zdaniem prawka. Ja pomimoże nie miałam nigdy samochodu... Ewelineczka Opłaty dodatkowe (2) Witam, chciałabym się dowiedzieć, jak to wygląda z opłatami za egzaminy. Czy... emka Polecam!! (2) Miła obsługa w sekretariacie, wspaniali wykładowcy, wysoki poziom nauczania.... Słuchacz :) (1) rocznik 82 rzadzi pozdro gopher Profesjonalnie i bezstresowo (1) Choć jazda samochodem to nie jest to, co robię w życiu najlepiej to dzięki... erna Elka - OSK godny polecenia! (1) Niezmiernie cieszę się że mogę dziś, już po zdanym egzaminie państwowym,... Magda ... (1) Szkoła jest bardzo fajna, super atmosfera, mili ludzie:) Poziom nauczania... ... JEST OK. :):) (1) KAŻDA OPINIA JEST ZAPEWNE SUBIEKTYWNA I TAKA TEŻ JEST MOJA. WIĘC... CUBAW Szkoła na 6 (1) Skończyłam tę szkołę i jestem bardzo zadowolona ponieważ reprezentuje wysoki... Okt hmm .. (1) Ja własnie zaczynam nauke w tej szkole, od tego roku .. Poszłam tam,... przyszła uczennica.