POWODZENIA (1) ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJ..... KUBA Polecam wszystkim (1) Znakomity trener, świetnie uczy i ma dobre poczucie humoru. Do zobaczenia w... Dalej Apropos Chinoznawstwa (1) Znam plan tej specjalizacji i zgadzam się z CVN - o Chinach uczy się w... 321
Matka Martusi - opinia (1) Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola, jestem bardzo zadowolona z... Matka Martusi macko - opinia (1) Sam kończyłem tą szkołę i jestem dumny, że właśnie do niej uczęszczałem.... macko To dopiero taniec :) (1) Naprawdę polecam, świetna atmosfera :). Agnes :D:D:D (1) Cel osiagniety zdalem za 2 razem. Polecam wszystkim Autostrade. Dzieki Remek Adas zmarnowałam 3 lata (1) Jednyke skończyłam 2 lata temu, bardzo żałuje, że w ogóle wybrałam tą... gosia nauczyli mnie jeździć ... (1) Do Alexa trafiłam właściwie przypadkowo. Prawo jazdy udało mi się zrobić w 5... Marta Rybak - opinia (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone bardzo ciekawie przez doświadczonego... Rybak agnieszka (1) zdecydowałam już, że moje dzicko będzie się uczyć w tej szkole. Nie chcę,... agnieszka SUPER!!!! (1) Po 1 pełen profesionalizm, po 2 jazdy w bardzo kulturalnym towarzystwie... Kasia :D ta ktora jezdziła za sz ania - opinia (1) Ja też jestem zadowolona z przedszkola na Długiej. Ale przede wszystkim... ania zadowolona mama - opinia (1) Moim zdaniem to świetne przedszkole Chodzi do niego już moje drugie dziecko... zadowolona mama ile na humana? (1) co prawda to jest o opiniach ale jaki jest prog na humana? chyba nizszy niz... kandydatka:P Jak jest na Informatyce w Biznesie? (1) Mam pytanie jak jest na tym kierunku chodzi mi o przedmioty (system zaoczny) maur absolwent - opinia (1) za niskie oceny na koniec 3 klasy z powodu bezwzględnego systemu punktowego absolwent Bardzo mile 3 lata.... (1) Chdzilam do tej szkoly przez 3 lata i musze przyznac ze szkola jest bardzo... Pattusia00 Tragedia (1) Potwierdzam że pan sz. się za bardzo nie nadaje do nauczania. Uczęszczałem... Wołkins ZDAŁAM DZIĘKI NIM ..... (1) W dniu wczorajszym (30 Maj) usłyszałam w końcu to upragnione przez Was... Iza Sz.