Adam - opinia (1) Ciekawe gdzie byl moj poprzednik?ja byłem w czystym,eleganckim ośrodku LOK-u... Adam duch - opinia (1) zdalem a pierwszym razem dzieki p. marcinowi duch rewelacja!!!!!!!!!! (1) najlepszy w trojmiescie!!! nic dodac nic ujac!! kadra najlepsza na swiecie:D m
Awans the best :) (1) Instruktor jest bardzo nie miły i wredny i wogóle nie ma cierpliwości do... Agnieszka L. MAMA - opinia (1) pANIE WOŻNE MNIEJ KRZYCZEĆ NA NASZE DZIECI! BEZ WZGLEDU NA TO CZY KTÓRAŚ Z... MAMA Rozczarowanie (1) Niestety skusily mnie niski ceny. Intruktor nie ma podejscia/powołania do... maciej :) (1) Egzamin państwowy ukonczyłam pozytywnym wynikiem za 2 razem ( 1 raz- oblany... Sonia Karolina - opinia (1) Dzisiaj zdałam za pierwszym razem, a to wlasnie dzieki Wam, a w... Karolina :) (1) Jak narazie jeszcze nie dotarłem do egzaminu teoretycznego ale jak narazie... piotr LOK :( (2) Po pierwsze cena ni jak się ma do ogłoszeń - ubikacja pamięta jeszcze... zniesmaczony kursant zadowolona absolwentka ;-) (1) nie wierzylam, ze tak latwo i przyjemnie mozna ukonczyc szkole policealna... Ania Dziękuję, że mogłem skończyć tę szkołę! :) (1) Szkoła godna polecenia! Nauka w warunkach partnerstwa, mili i przyjaźnie... Słuchacz WF (1) mam pytanko, wlasnie wybieram sie na ta uczelnie od pazdziernika na... monika Zadowolona (1) A ja jestem pod wrażeniem profesjonalizmu obsługi administracyjnej i... Lilka ośrodek do bani! (1) zaczełam tam kurs na poczatku roku 2005.nie skonczylam go,dlaczego?... ika szybko i skutecznie (1) nie chcesz udawac, ze sie uczysz, jestes zdecydowany na szybki efekt przy... Malwina PRAWKO NA KAT.C TYLKO W ,,ELKA SCHOOL". (1) Dzisiaj już jest po egzaminie i wszystko dzięki ,,ELKA SCHOOL" Mogę napisać... Sebastian świetna szloła (1) świetna szloła, chetnie tam wracam odwiedzić nauczycieli, którzy mnie... Win zycze kazdemu... (1) zycze kazdemu, aby spotkal takiego nauczyciela, jak Ania: pelna pomyslow,... Artur wreszcie sie ucze! (1) wreszcie szkola, ktora zamiast wydawac pieniadze na reklamy skupia sie na... Pawel