poradzcie (1) witam,wybieram sie na zarzadz na Am na MSU zaocznie,mozecie cos... dama jest OK (1) Bardzo mi sie Podobało :) Arek FULL WYPAS ZIOMKI ^^ (1) Jeśli jesteś dresem i jedziesz na kwadrat z kosą kroić innych to szkoła dla... Nic wbrew Sobie :D
pozdro dla 3d:) (1) powiem szrzerze ze zanim przyszlam do szkoly slyszalam same zle opinie..prog... binka POLECAM WSZYSTKIM!!!! (1) Miesiąc temu ukończyłam kurs, czekam na egzamin (mam 20 lipca). Naprawde... Sylwia REWELKA ! :) (1) WSZYSTKO BOMBA TEORIA NA SPOKOJNIE W DOBRYCH WARUNKACH I SUPER JAZDY... KAROL BYCZKOWSKI SORRISO=D (1) Dzięki tej szkole czujesz ze potrafisz jezdzić i ze zdasz za pierwszym razem=D Linka Zdałam za pierwszym razem. (1) Najlepsza szkoła. Zdałam za pierwszym razem. Dziękuję za bardzo dobre... Sabina dobra nauka, jeszcze lepsza atmosfera (1) Szkoła godna polecenia. Przyjemna nauka a instruktorzy w umiejętny sposób... Andrzej Polecam (1) Bardzo dobra szkola, swietnie przygotowani instruktorzy o ciekawych metodach... byla kursantka ;) PolecaM!! *rEwwwwelkA* xD (1) zaba Zapytanie (2) witam czy jest możliwość oplacenia 1 raty na miejscu? Czy muszę przelew robic? Jarek Ania - opinia (1) Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu, wszystkie trasy egzaminacyjne... Ania Sorriso..?? REWELACJA :) :) Polecam (1) szkoła, bardzo sii... :) :) jak dla mnie... jako kursanki, ktora juz... Paulina ;) ZDAŁAM !!! (1) Bez wątpienia jest to najlepsza szkoła , super instruktor , miła atmosfera... MAGDALENA NIE!!! (1) Niestety nie mam pochlebnej opinii o "AUTO-EXPRESS". Było wiele czynników... Salome Zgadzam się z Oktawią - kiepskie gimnazjum (1) Te gimnazjum jest po prostu kiepskie. Chodziłem do 18. gimnazjum przy tym... Leckter Przechowalnia dla dzieci (1) Jedno wielkie nieporozumienie - widok, ktory zastalam w przedszkolu... Zaskoczona mama Polecam :) (1) Naprawde uczciwa i bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Przyjazne zajęcia,... Superb Sorriso? Tak! (1) Jak dla mnie super.Zarówno ja,jak i przyjaciele, jesteśmy zadowoleni :).... DarthDaro