GORĄCO POLECAM:)) BO ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM… (2) Niedawno zdałam prawo jazdy i muszę się pochwalić, że za pierwszym razem:)... zadowolona kursantka ja - opinia (1) Chodziłem do tej szkoły i cieszę się, że mam to już za sobą. Zero... ja Adam - opinia (1) Ciekawe gdzie byl moj poprzednik?ja byłem w czystym,eleganckim ośrodku LOK-u... Adam
duch - opinia (1) zdalem a pierwszym razem dzieki p. marcinowi duch rewelacja!!!!!!!!!! (1) najlepszy w trojmiescie!!! nic dodac nic ujac!! kadra najlepsza na swiecie:D m Awans the best :) (1) Instruktor jest bardzo nie miły i wredny i wogóle nie ma cierpliwości do... Agnieszka L. MAMA - opinia (1) pANIE WOŻNE MNIEJ KRZYCZEĆ NA NASZE DZIECI! BEZ WZGLEDU NA TO CZY KTÓRAŚ Z... MAMA Rozczarowanie (1) Niestety skusily mnie niski ceny. Intruktor nie ma podejscia/powołania do... maciej :) (1) Egzamin państwowy ukonczyłam pozytywnym wynikiem za 2 razem ( 1 raz- oblany... Sonia Karolina - opinia (1) Dzisiaj zdałam za pierwszym razem, a to wlasnie dzieki Wam, a w... Karolina :) (1) Jak narazie jeszcze nie dotarłem do egzaminu teoretycznego ale jak narazie... piotr LOK :( (2) Po pierwsze cena ni jak się ma do ogłoszeń - ubikacja pamięta jeszcze... zniesmaczony kursant zadowolona absolwentka ;-) (1) nie wierzylam, ze tak latwo i przyjemnie mozna ukonczyc szkole policealna... Ania Dziękuję, że mogłem skończyć tę szkołę! :) (1) Szkoła godna polecenia! Nauka w warunkach partnerstwa, mili i przyjaźnie... Słuchacz WF (1) mam pytanko, wlasnie wybieram sie na ta uczelnie od pazdziernika na... monika Zadowolona (1) A ja jestem pod wrażeniem profesjonalizmu obsługi administracyjnej i... Lilka ośrodek do bani! (1) zaczełam tam kurs na poczatku roku 2005.nie skonczylam go,dlaczego?... ika szybko i skutecznie (1) nie chcesz udawac, ze sie uczysz, jestes zdecydowany na szybki efekt przy... Malwina PRAWKO NA KAT.C TYLKO W ,,ELKA SCHOOL". (1) Dzisiaj już jest po egzaminie i wszystko dzięki ,,ELKA SCHOOL" Mogę napisać... Sebastian świetna szloła (1) świetna szloła, chetnie tam wracam odwiedzić nauczycieli, którzy mnie... Win