Do STUDENTA INFORMATYKI-NIESTACJONARNE (1) .....tak więc poszedłeś na studia więc chyba wypadałoby czegos tutaj się... studentka WSZ ZDALAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!!!!!!! (1) Dziękuje za dobre przygotowanie mnie do egzaminu,miłą atmosfere i ANIELSKA... sylwia ; )) (1) Ja bd chodizla do 19..no chyba, ze 8LO zobaczy i doCeni moje odwolaie i... Kaja`
D. Śmiarowski - Za pierwszym razem! (1) Mogę polecić Wszystkim w 100% ten ośrodek szkolenia kierowców! Bardzo miła i... Łukasz K. Udało się!:) (1) Po paru porażkach (mój drogi instruktor wie dobrze ilu:) udało mi się w... Gosia :) (1) Podoba mi się:) pozdrowienia gr. A K Polecam :) (1) Jestem zadowolona z kursow, nauke przechodzilam beztresowo szczegolnie z p.... Asiula Polecam (1) Polecam OSK Jankar!wykłady ciekawe, bardzo dobrze wykwalifikowani... Ania Ja jako absolwentka. (1) Ukończyłam naukę angielskiego metodą callana w szkole Easy English. Myślę,... Marta Najlepszy ośrodek i prawdziwi nauczyciele!!! (1) Dziś jest ten mój szczęśliwy dzień- zdałam egazamin!!! Przede wszystkim... ALINA Kadra wspaniała (1) Jestem bardzo zadowolona z przedszkola a najważniejsze że moje dziecko czuje... mama no no (1) sami debile w tej szkole, a matura zdana na 99%, w większości wyniki powyżej... m. Do Leckter i Oktawi :) (1) Po pierwsze : żal nam takich osób, które z powodu swojej niskiej... TusiA I ZiobeR :) szkoła jest super :) (1) Liceum jest super :) jestem tegoroczną maturzyską i bardzo dobrze zdalam... :) opinia (1) kocham jezyk angielski i cieszylam sie myslac ze znalazlam swoj kierunek... iwona SUPER SZKOŁA (1) Szkoła bardzo fajna.....polecam każdemu. Jestem bardzo zadowolona. Chodzi do... matka szkoła super (1) nauczyciele ok, dyrekcja jeszcze lepsza, czysto jak w domu, polecam !!!!! mat szkoła jest świetna (1) wlaśnie ukończyłam tą szkołe i jestem dumna z tego że do niej chidziłam... ewcia na nie (1) Wiadomo, każdy powinien uczyć się we własnym zakresie gdziekolwiek. Z tą... robert Oszczerstwo (1) po pierwsze powyższa opinia jest bardzo krzywdząca dla Pań przedszkolanek,... Olaf