BRAK ORGANIZACJI (1) Nie potrafili poinformować ludzi o odwołanych zajęciach! Bardzo często... uczennica NAJLEPSZA SZKOLA NA ŚWIECIE (1) OSOBIŚCIE UWAŻAM ŻE JEST TO ŚWIETNA SZKOŁA. CHODZE DO NIEJ BEZ STRESU A... OLA Fajna szkoła (1) Chodzę do tej szkoły. Lubie ją jest mala i przytulna. Troche jaks zkoła... Uczennica
Wielki pozytyw:) (1) Polecam wszystkim przyszłym kierowcom naukę w tej szkole. Naprawdę warto... kasia Ania - opinia (1) szkola naprawde spoko, fajny klimacik, bezstresowo- polecam Ania Mieszane odczucia (1) Potrzebowałam się doszkolić w prowadzeniu samochodu (mam prawo jazdy -... Basia Gorąco polecam:)) (1) Marku jesteś Wielki:)) Dzięki Twojej cierpliwości, wiedzy i daru nauczania... Tesia zainteresowana - opinia (2) Wita, mam pytanie czy na studiach magisterskich praktyki zawodowe sa... zainteresowana Podziękowania !!!! (1) Zdałam egzamin 18 sierpnia. Bardzo gorąco chciałam podziękować mojemu... Sylwia Pozytywna opinia (1) Wydaję mi się że te negatywne opinie pisała jedna osoba bo ja i moja grupa... heniek niestety b.niska zdawalnosc w woj. pomorskim (1) Polecam osrodek osobom ktore lubia wydawac pieniadze na dodatkowe jazdy i... Agnieszka Dobry instruktor, to połowa sukcesu... (1) ...do ABC trafiłam przypadkiem, na tydzień przed egzaminem... Byłam już po... Joanna Absolwentka. - opinia (1) ta szkoła jest super. ! najlepsza szkoła na świcie ....będe z nią bardzo... Absolwentka. Podziękowania dla Pana Mirka (1) Do Oskara trafiłam na jazdy dodatkowe, 7 lat po kursie, podjęłam próbe... Agnieszka z Ujesciska absolwentka (1) Tak kochana 9...ha ha dzięki tej szkole mam teraz problemy w liceum z... Gosia Nie podoba mi się ta szkoła... (1) Tak właśnie 12lo mi się nie podoba bardzo mi się nie podoba ...jest... M.K UWAGA ! na długość kursu! (1) Po woli zaczyna mnie to denerwować!!! Okres oczekiwania na jazdy po... młody MIREK STACHURSKI NAJLEPSZY;-))))))) (1) No wlasnie,wkoncu znalazlam stronke z opiniami naszych istruktorow z... Izunia.M Dobra szkoła nauki jazdy (1) Jedna z najlepszych szkół w Gdyni, o czym świadczą rankingi(3miejsce),bardzo... Jarek Dzis ZDAŁAM!!!! (1) nie dosyć, że dziś zdałam za pierwszym razem, to mogę z dumą oświadczyć, iż... agness_bx