Choroby dzieci od przeciągów i złej organizacji dotyczącej wietrzenia sal. (1) Zły system wietrzenia sal gimnastycznych np.zimą podczas lekcji gimnastyki,... rodzice Olija - opinia (1) Zdałam egzamin za pierwszym podejściem! Bardzo dziękuję instruktorom! Gorąco... Olija szkolka (1) nie obrazajmy uczelni.pwsh zasluguje tylko na miano szkolki.cel jaki sobie... student
ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Dzięki za wiarę we mnie... i podtrzymywanie mnie na duchu:) Gorąco polecam... asia dziekuje:) (1) Aniu dziekuje za cierpliwosc, profesjonalizm, dobra motywacje, zdalam mature... malgosia :) (1) Ile to już czasu minęło odkąd po raz ostatni przekroczyłam próg tej... Maria Polecam, polecam, polecam!!!!!! (1) Ośrodek szkoleniowy na bardzo wysokim poziomie! Na kurs szłam z sercem na... Aga L. Gorąco polecam! (1) Co prawda zdanie egzaminu zajęło mi trochę czasu, ale udało się i... jeżdżę... Kasia O. xD (1) Moja szkoła !! tez ją kocham ;** Only_You_xDD Proszę o odpowiedz.... (1) Interesuje mnie krztałcenie w rocznej szkole policealnej o zawodzie... Beata Wielkie dzieki Mirek!!!! (1) Zdałam i to za pierwszym razem,wprawdzie w osrodku Oskar wykupiłam tylko... Kasia Kurs Stylizacji Paznokcia (1) Kurs - rewelacja!!! Polecam wszystkim - wszystkie metody zaprezentowane w... kursantka Polecam!!! (1) Dzisiaj tj. 06.07.2007 miałam egzamin i zdałam za pierwszym razem. Polecam... Alina strona interentowa (1) Czy ta szkoła ma jakąś stronę internetową? absolwentka PAMIĘTAJ: Tylko i wyłącznie D. Śmiarowski!! (1) No i ja też dzisiaj dołączyłam do grona kierowców=). Ośrodek D. Śmiarowski... Marta (Monika, Magda) Najlepszy ośrodek:) (1) Najlepszy ośrodek:) Testy-wszystkie poprawne odpowiedzi, czynności... Paula Poprawka do poprzedniej opini zatytuowanej "Spoko ośrodek" (2) Jest już lipiec, troche czasu minęło i moja opinia się zmieniła.... kursant:p Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Trójmieście (1) Rewelacyjny ośrodek nauki jazdy, który z czystym sumieniem mogę polecić... Kasia szkoła jest ok. dobry klimat,ludzie życzliwi,zajęcia super ,ciekawi wykładowcy (1) kaśka transport-spedycjia (1) szukam osób, które wybierają się na transport i spedycje karolina