:D (1) bardzo fajne gimnazjum ?:D nauka jazdy (1) szczerze mowiac nie polecam tej szkoły. Uczeszczalem tam zas moje... gerrard Aneta - opinia (2) Na początku chcę podziękować Andrzejowi za pomoc, bardzo miłą i przyjemną... Aneta
kcl - opinia (1) Szkoła jest OK, szczególnie polecam instruktora p. Sławka - bardzo dobrze... kcl Polecam każdemu :) (1) super szkoła. bardzo profesjonalne podejście do kursanta. moze nie bylem... Quitek Bardzo dobry Ośrodek (1) Witam. Uczyłam się jeżdzić z \"MoimI Instruktorem\" Andrzejem S.- w Ośrodku... ANNA Polecam :) (1) Polecam szkołę jazdy Barbara. Zdałem za drugim razem, ale pierwszy raz to... rajdowiec :) Bożena - opinia (1) Potwierdzam opinie poprzednich forumowiczów. Bardzo dobre przygotowanie... Bożena Świetna szkoła!!! (1) Szkoła jest rewelacyjna, super po prostu! Poziom nauczania jest b.wysoki... Michał Szczęśliwa posiadaczka prawa jazdy (1) Zdałam prawo jazdy, dzięki wspaniałemu i cierpliwemu instruktorowi... Asia To dobry wybór. Polecam (2) Prawo jazdy mam od lat ale długo nie jeździłam, dlatego musiałam się... Basia najlepsze gim w gdyni (1) W tym roku odeszlam z tej szkoly. Sa tam niektorzy fajni nuaczyciele. mialam... Ania 3h absolwentka.maj2007 (1) szkola godna polecenia...:) mila kadra nauczycielska... przyjazny... paula absolwentka.maj2007 (1) szkola godna polecenia...:) mila kadra nauczycielska... przyjazny... paula GORąCO POLECAM!! (1) Niedawno zdałam egzamin za pierwszym podejściem, z czego się bardzo cieszę:)... Magda POLECAM (1) Jeden z najlepszych ośrodków, panuje w nim miła i sympatyczna atmosfera. Pan... Anita POLECAM TEN OśRODEK!!! (1) Bardzo polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców AUTOGRYF, ponieważ jest... AGA-cukierek To na prawde bardzo dobra szkola (1) To na prawde bardzo dobra szkola. I co wazne maja nowiutenkie auta a nie... Tatiana Opinia (1) Uczę się w tej szkole tańca od kilku lat. We wrześniu zacznę kurs " Złota... paulka_111 NAJzdolniejsza kursantka w histori Waszego Ośrodka ;-) (2) NIE WIEM DLACZEGO PRAWIE WSZYSCY PISZĄ TYLKO O JANUSZU... :-) PAMIĘTAJCIE O... kanar ;-)