Eh... (1) swietna szkoła. własnie ja skończyłyśmy i wspominamy ją z Uśmiechem ;]... Absolwentki Bardzo dobra szkoła, polecam (1) Szczególnie lekcje z profesorem Wojtkiem R. ... Hazar polecam (1) Dziecko w przedszkolu ma bardzo dobrą opiekę. Jestem bardzo zadowolona z... mama
powiedzcie mi (1) jak jest w tej szkole ;> bo dostałam się to XV do klasy 1 e :P i proszę... Yennefer . (1) Jupi. Dostałam się do Waszej szkoły, do oddziału A (grupa 2). Mam... Aśś. suuuuuuper (1) Wszyscy na forum chwalicie jakiegoś tam pana Leszka, a co z innymi... I. gogi - opinia (1) bardzo podoba mi sie otoczenie przedszkola nr 1 . Jest zdbane i przyjazne... gogi Zdałem! uff ;-) (1) A wszystko to, dzięki Michałowi, który barrdzo dobrze przygotował mnie do... Tomek Fajna szkoła:) (1) Szkoła super - maturka po niej to banałek :p Wysoki poziom matematyki u... ja dawno temu (1) właściwie jestem już na 5 roku architektury na PG i wielu moich znajomych... ania OK (1) zdajac do tej szkoly mialam mieszane uczucia. Rodzice moich kolezanek ktore... Uczennica ... (1) Mogło by być troche lepiej , zdałem za drugim razem , ale egzaminator... driver :P uczennica (1) Jestem uczennicę 1 klasy tego gimnazjum.Poziom nauczania w naszej szkole... ja WIELKIE DZIĘKI! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! (1) Z D A Ł E M! ! ! ! ! ! ! A swój sukces zawdzięczam Ośrodkowi Szkolenia... Paweł M Marcin M. - opinia (1) Właśnie skończyłem kurs w szkole el Grande. Polecam tą szkołę. Można się we... Marcin M. pytanie (2) mam pytanie w sprawie oplat. Na stronie szkoly jest napisane ze uczelnia nie... d44 Trzymajcie się z daleka od 9tki!!! (1) Całkowicie zgadzam się z absolwentką. Poza tym jeśli w klasie mat-fiz w 9tce... uczeń 9tki REWELACYJNE PRZEDSZKOLE (1) ZADOWOLONY OJCIEC Ujdzie (1) Jak dla mnie kiepski klimat i straszliwy wyścig szczurków ;] Jak wszędzie w... XyZ Mozna cos zmienic ! (1) Ja zlozylem papiery do klasy c gdzie jest rozszezony hiszpanski i b gdzie... Charlie