19. (1) We wrześniu będę chodzić do tego LO (no, mam nadzieję), ale dziś też w nim... sara tylko WSB (1) moje losy... próbowałam sił na PG...nie udało się ...nie mam umysłu... kara Mistrzostwo Świata :) (1) Genialni ludzie i przecudna atmosfera. Nigdy nie sądziłem że taniec tak mnie... Pit
zadowolona kursantka (1) odbylam kurs stylizacji paznokci w Bella, jestem bardzo zadowolona z poziomu... bratka dno (1) Sz. Uczyc nie umie w ogole tylko stale się drze, wymachuje lapami i... Miki @ (1) W 3 jest wielu fajnych nauczycieli. Niektórzy na głowie stają aby w jak... lol Zainteresowany. (2) Chcę studiować w Ateneum na studiach dziennych europeistykę. Na innych... paftom pytanie (2) Witam! Chciałabym się zapytać czy na Dziennikarstwie i komunikacji... emi Pozytywnie (1) Do tego przedszkola chodzilo moje jedno dziecko i bylo bardzo zadowolone, ja... Mama procad (1) firma na doskonałe perspektywy rozwoju a osiągane wyniki i wysoki poziom... tadeusz Marcin G. - opinia (1) Co tutaj dużo się rozpisywać ZDAŁEM ZA 1 PODEJŚCIEM!!!! Panie Michale... Marcin G. Agnieszka - opinia (1) Bardzo polecam Oliwke :) Egzamin zdałam za drugim razem, ale to kwestia... Agnieszka Rafaello - opinia (1) Gorąco jako rodzic POLECAM!!! Rafaello warta polecenia (1) witam. bardzo polecam naukę tańca u pana Marka, a szczególnie dla tych... monika Życiowy błąd... (1) Wszystko co usłyszeliście na dniach otwartych- JEST KŁAMSTWEM! Zmarnowałem... Till zdałam za pierwszym razem (1) bardzo dobra szola :) zr naglowek mowi sam za siebie, sprawnie, w milej... alex Filia na ul. Uphagena (1) Bardzo fajna atmosfera i dobry poziom - polecam Jacek OSK RONDO - POLECAM (2) Niech o poziomie nauki w Rondzie świadczy fakt, że egzamin praktyczny zdałem... Modest Wszystko OK gdyby nie kierowniczka! (1) Chodze na kurs od kwietnia i musze powiedzieć że warunki nauki są... PvG Szkoła (1) Moimi zdaniem dobra szkoła wszystkim polecam.. chodź miejsce w który sie... Marta