Nie mogę osiągnąć orgazmu

Witam kochając się z partnerem nie mogę dojść do orgazmu czy to jest stan normalny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale jesteś w stanie dojśc do orgazmu samodzielnie? Poprzez masturbację?

Jesli tak to powodów może być kilka

stres oraz spięcie - może zbyt skupiasz się na osiągnięciu orgazmu zamiast czerpać przyjemnosć z seksu jako takiego
nieodpowiednia albo niewytarczająca stymulacja. Polecam tutaj żele intymne, ewentualnie wibrator. W wielu przypadkach pomagają żele intymne stymulujące takie jak durex intense albo libi gel.

Durex intense miałam i jest fajny ale.... niesamowicie mało wydajny i to mnie ogólnie w nim bardzo denerwuje bo wystarcza dosłownie na kilka użyć. Co do tego drugiego to jeszcze nie miałam możliwosci wypróbowania.Jest większy?

Raczej lepszy ;) Ogolnie polecam, mi się libi gel nawet bardziej podoba, a konkretnie wrażenia jakie daje.

weź sobie spróbuj takich tabletek o nazwie Feminam Libido zrobionych z takich egzotycznych ziół z USA i Meksyku. Ja po nich zawsze mam orgazm i to czasami kaskadowy. Żele nawilżające niepotrzebne. Poszukaj sobie w polskim internecie tez to mają

Inne tematy z forum

Mam problem z penisem. Nie staje (7 odpowiedzi)

Mam od jakiegoś czasu problemu ze współżyciem. Penis nie staje albo jest w niepełnym wzwodzie....

Środki na przedwczesny wytrysk (9 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

Gadżety erotyczne dla kobiet (9 odpowiedzi)

Witam Od pewnego czasu jestem samotna. Brakuje mi seksu. Myślałam żeby kupić sobie jakiś...