Nowa pracownica

A wiec byłam dziś w abacosun żeby skorzystać w solarium , na samo moje "dzień dobry" żadna z pań mi nie raczyła odpowiedzieć , mimo tego że powtarzałam te słowa dwukrotnie . Na moje pytanie do nowej pani tam pracującej "czy solarium jest czynne" odpowiedziała mi ze "nie" a na moje pytanie "dlaczego" dostałam odpowiedz z podniesionym tonem i tępą mina "bo jest nie czynne" . Wiec solarium jest nieczynne bo jest nie czynne :) masło maślane . Chyba przestane tam chodzić mimo tego że jestem stałą klientka bo bez sensu mam sobie ciśnienie podnosić .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rzęsy grupon

Jestem bardzo rozczarowana tym salonem ! Wykupiłam grupon na przedłużanie rzęs i zadzwoniłam żeby się umowić, Pani która podniosła słuchawke powiedziała, że najbliższy termin jest na 26 czerwiec ( w co nie wierzę! ) po czym poprosiłam koleżankę żeby zadzwoniła i spytała się o przedłużanie rzęs nie wspominając nic o gruponie ;) i jakoś Pani znalazła termin na 12 maj !!!!! Poprostu porażka i dla mnie jest to oszustwo bo grupon tez kosztuje co prawda 100 zł a to nie jest mało !!! ( Pomijam jeszcze fakt ze pani która odebrała telefon była dla mojej kolezanki 100 razy uprzejmiejsza niż dla mnie jak dowiedziala sie ze chciałabym zrobic rzęsy z gruponu! Mam nadzieje ze uda mi się oddać ten grupon bo jakas nie mam ochoty już tam robić rzęs ;) jest milion salonów gdzie szanuje się klienta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rzęsy grupon

Dokladnie tez mialam taka sytuacje!!!! zadzwonilam i chcialam umowic sie na rzesy, pani poczatkowo mila kiedy uslyszala zdanie "z grupony" zaraz zmienila ton i wywalila mi jakis termin na poczatek czerwca kiedy usilnie mowilam jej ze nie bedzie mnie w Polsce, twierdzila ze nie ma nic wolnego. To skandal bo dostaja nasze pieniadze PRZED wykonaniem uslugi, obracaja nimi, klienci moga nie wykonac uslugi a kase salon juz otrzymal dawno, nie musi sie starac jak przy kliencie ktory dopiero zaplaci wiec trzeba sie napocic. Pomijam ze 100 zl jest 3 krotnie nizsza cena ale skoro maja takie nastawienie do gruponowiczow to po jaka cholere uczestnicza w tym????????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja kupiłam grupon w kwietniu i faktycznie znaleziono dla mnie termin dopiero miesiąc później, ale Pani przez telefon była bardzo miła i uprzejma mimo, że to grupon. Pojawiałam się w salonie, Pani która robiła rzęsy bardzo sympatyczna, rzęsy zrobione bardzo ładnie, już zapisałam się na dopełnienie.
Kupując grupon nie nastawiałam się na termin z dnia na dzień, a właśnie na odległy, bo jest to 200 zł taniej, coś za coś. Nie mogę narzekać. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak się szuka tylko znizek i nie wraca sie w dane miejsce to tak to później wygląda....gruponowi klienci sa gorzej traktowani niz lojalni i zadowoleni z usług.Dlaczego mają panie kosmetyczki robic za darmo jak i tak nikt prawie nie wraca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Nowa pracownica

musze przyznać,że różnie jest tam z klimatem,najbardziej wkurza,że mają "swoje klientki" czyli takie,które zawsze i o każdej porze się wcisną na zabieg jednak i tak tam chodzę bo nie jestem przewrażliwona:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0