Nowa znajomość

Hej :) mam 29 lat oraz dwójkę dzieci i męża ale jednak bez przyjaciół ;( . Niestety kontakty znajomymi się urwały ( niby się umawiamy a co do czego to i tak nie maja czasu) więc szukam kogoś kto tak samo jak ja nie ma z kim wyjść na spacer czy nawet na kawę zwyczajnie pogadać . Najlepiej Jasień, Jabłoniowa, szadółki :) zostaw namiary odezwę się ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowa znajomość

Ale jesteś kobietą, czy mężczyzną? Bo to że masz męża jeszcze o niczym nie przesądza :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Hej napisz do mnie emka1821@o2.pl
Mieszkam kilka przystanków za jabloniowa też to jest jasien albo od sp 6 spacerkiem 15 min :) chętnie też wyjdę na kawę czy spacer
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kobietą hehe ;) zapomniałam ze w naszych czasach jest to istotne :)

emikom@interia.eu

( niby się umawiamy a co do czego to i tak nie maja czasu) - wg mojej opinii spacer w okolicach szadółek to fetyszyzm, a nawet zboczenie - może dla znajomych też ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Serio . Nie chodziło o wysypisko . Wiec sorry ale moze nie wypowiadaj sie jesli masz taka ocene sytuacji :)

Domyślam się że nie spacer po wysypisku tylko w pobliskich rejonach, co nie zmienia faktu, że dla osób nieprzyzwyczajonych do tego "smrodku" spacer w tak pięknych okolicznościach przyrody może być średnią atrakcją nawet gdy towarzystwo zacne :P

Hej mam 28 lat i też dwójkę dzieci . Mieszkamy na Jasieniu . Odezwij się. monikaminia2@gmail.com

Hej:-) mieszkam w okolicy i bardzo chętnie poznam kogoś z kim miło można spędzić czas. Czekam na wiadomość :) as1a.090@op.pl

serio umawiacie się przez e-maila na spotkania?
czy realnie ktoś stąd się spotkał z kimś?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podobno się ludzie tak spotykają, ale ja bym się bała.

Cześć mam 28 lat, też szukam fajnej koleżanki. Zapraszam do kontaktu beaastan@gmail.com

Napisz do mnie.
rudyzbychu@onet.pl

Hej ,
Mieszkam w Trojmiescie od niedawna.Jestem otwarta na nowych fajnych ludzi,dobra kawę,spacer z psem .Jesli masz ochotę się spotkać to napisz na e-maila derki89@wp.pl

Hejka,

Również mam dwójkę dzieci. Na co dzień pracuję... i też brakuje mi przyjaciół. Mieszkam na Chełmie.
Mój mail to evcia.p@wp.pl

Inne tematy z forum

Poznam geja (82 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (75 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Szukam nowych znajomości (3 odpowiedzi)

Hej, ostatnio czuję się samotny, więc postanowiłem zamieścić tutaj post zobaczymy co się wydarzy...