Nowe przygody Aladyna

Temat dostępny też na forum: Nowe przygody Aladyna
Opinie do filmu: Nowe przygody Aladyna.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Komedia absurdu w dobrym wydaniu

Bardzo dobrze się bawiłem. Byłem z rodziną i wszyscy znaleźli coś dla siebie. Dobrze spędzony czas. Na uwagę zasługuje polski dubbing, gdzie początkowo spodziewałem się jałowych dialogów ale nasze spolszczenie i odniesienie dialogów do aktualnych realiów politycznych dodaje kolorytu. Polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Świetna zabawa

Fantastyczna komedia z rodzaju totalnego absurdu plus świetne dialogi nawiązujące do aktualnej sytuacji społecznej. Cała rodzina śmiała się do rozpuku, jak i reszta osób w kinie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

zdecydowanie nie dla dzieci

Nie powiem, kilka dobrych gagów było, ale film ocieka prymitywnym seksem. Mnóstwo ruchów kopulacyjnych, noce przedślubne na wypróbowanie, wyśmiewanie się z dziewictwa i pierwszego razu, zapraszanie do sypialni, scena z prześcieradłem "zaraz po", "obsłużenie służki" i klika innych.
Żenujące. Wstyd mi było oglądać to razem ze starszymi dziećmi, które już wiedzą co i jak, ale wolałabym, aby kojarzyły seks z miłością, a nie tylko wyuzdaniem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Można zobaczyć, chociaż z Asterixem i Obelixem przegrywa i to mocno. I chyba czas wyświetlania trochę nie tego. Bardziej pasuje na grudzień??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

tragedia!!!

Właśnie wróciłem z dzieciakami. Film beznadziejny, prymitywny dowcip, dialogi żałosne, szczerze odradzam. Najsłabszy film na jaki widziałem od bardzo dawna...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żenujący brak dobrego smaku

Film dla bezdomnych niepiśmiennych eunuchów z popsutymi zębami. Tematem wiodącym jest koopulacja i szczytowanie magika przy wkładaniu małego palca do ucha innego faceta.
Jeśli Wasze małe dzieci wiedzą z jakiego powodu facet uzyskuje przydomek "Miękki" po niedanej nocy z kobietą, to gratuluję zaliczonej edukacji seksualnej i ukończonego przyspieszonego kursu anatomii - to film w sam raz dla nich i dla Was.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Melania (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Melania . Przeczytaj o filmie.

Wartość sentymentalna (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wartość sentymentalna . Przeczytaj o filmie.

Kopnęłabym cię, gdybym mogła (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Kopnęłabym cię, gdybym mogła . Przeczytaj o filmie.