OBRÓBKA I RETUSZ ZDJĘĆ

szukam namiaru na niedrogą osobę która zajmuje się takimi obróbkami bo chiałabym swojemu facetowi takie zdjęcie dać na walentynki:) help
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: OBRÓBKA I RETUSZ ZDJĘĆ

ja polecam Patrycja obrabiałam u niej swoje zdjęcia bardzo fajnie i nie drogo mogę dac jej gg : 39007807 lub meial a.patrycja87@wp.pl buziaki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

W ciągu dwóch minut znalazła się osoba znająca kogoś takiego - i to spod tego samego adres IP?

Oj, powinien się ktoś znaleźć, który zaspamuje skrzynkę pani patrycji (specjalnie z małej litery...z powodu tak niskiego poziomu "reklamy").

Nie ładnie...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

wyglądam jak bin Laden potrzebuje retuszu na Alexander Wielki kogo oszukujemy........chyba samych siebie.........;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

fanky masz łeb na karku i do tego elektrolity połączone z bazą spostrzegawości .....szacun...;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmm nie ma to jak dobra Autopromocja ;D

Patrycja to jest bardzo smutne. Współczuję Ci....

Inne tematy z forum

Subway Princess Runner Mod APK (7 odpowiedzi)

Możesz pobrać darmową wersję gry biegacza księżniczki metra, a następnie pobrać jej modową...

Jak otworzyć sklep internetowy (84 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

Najem długoterminowy samochodu. Czy ktoś korzysta? (16 odpowiedzi)

Temat jak powyżej. Czy któraś z Was korzysta? Teoretycznie plusy i minusy to mniej więcej znam,...