Ośrodek Szkolenia Kierowców Morena

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Heleny Marusarzówny 10

Mariusz - opinia (1) Profesjonalna obsługa klienta. Jeździłem z Łukaszem i uważam go za bardzo... Mariusz Ewelina - opinia (1) W OSK Morena korzystałam z kilku dodatkowych jazd, ponieważ miałam przerwę w... Ewelina Kacper - opinia (1) Szkoła bardzo przystępna cenowo, świetny instruktor, z którym jazda była... Kacper
Sebastian Gębala - opinia (1) Bardzo dobra obsluga, mili i uprzejmi pracownicy Sebastian Gębala Zadowolona kursantka - opinia (1) Pan Łukasz jest bardzo profesjonalnym i zaangażowanym instruktorem. Dostałam... Zadowolona kursantka Łukasz - opinia (1) Świetny instruktor. Spędziliśmy razem trochę godzin po mojej długiej przerwie... Łukasz Maks - opinia (1) Świetni instruktorzy,bardzo fajna przyjazna atmosfera,polecam!! Maks Dorota S. - opinia (1) Polecam w 100% OSK morena Wszyscy instruktorzy są na 6 a wszczególnosci P.... Dorota S. Sylwia Z. - opinia (1) 8 godzin jazdy z instruktorem Łukaszem K. i egzamin zdany za pierwszym... Sylwia Z. Kasia - opinia (1) W OSK Morena wzięłam pakiet jazd dodatkowych po dość długiej przerwie po... Kasia Marta K. - opinia (1) Bardzo polecam szkołę jazdy Morena. Jeździłam z Łukaszem L. Zdałam za... Marta K. Przemysław Śmiechowicz - opinia (1) Bardzo polecam OSK Morena, mili i pomocni ludzie. Przemysław Śmiechowicz Natalia - opinia (1) Szkoła bardzo dobra, jestem bardzo zadowolona. Zajęcia teoretyczne sa... Natalia Agata - opinia (1) Super atmosfera zarówno w czasie wykładów jak i podczas jazd. Polecam całym... Agata Dorota M. - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, super Pan Wykładowca, bardzo fajnie prowadzone zajęcia.... Dorota M. Mariusx - opinia (1) Sympatyczna atmosfeta i super instruktor. Mariusx Dudek - opinia (1) Bardzo obrazowo tłumaczona teoria a jazdy wogole niestesujace. polecam! Dudek Roksana - opinia (2) Bardzo dobra szkola nauki jazdy i P. Tomek instruktor również bardzo... Roksana Marcin - opinia (1) Świetna szkoła super jazdy instruktor Marcin Basia A. - opinia (1) Polecam, bardzo sympatycznie spędzony czas i zakończony sukcesem P. Łukasz... Basia A.