OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Serdecznie polecam (1) Polecam każdemu, kto chce się się nauczyć jeździć! Zajęcia teoretyczne... Łukasz Dobry ośrodek (1) Szczerze polecam ten OSK. Fajnie przeprowadzona teoria, praktyka jeszcze... Karol prawko (1) Gorąco polecam Pana Adama .Mega przyjemna atmosfera aż sie z auta nie chciało... manik
Godne polecenia (1) Swietna szkola bardzo polecam kurs teoretyczny bardzo fajny i szybki. Jazdy... Bartosz Opinia (1) Polecam szkółkę OSK Speed a dokładniej instruktora Pana Rafała, który... Ewa Monika - opinia (1) Na Panią Marzene trafiłam z polecenia. Wcześniejszy instruktor nie... Monika serdecznie polecam (1) Egzaminy z teorii i praktyki zdane za pierwszym razem.Serdeczne podziekowania... ewa szczerze polecam :) (1) Instruktor Pan Jacek to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Cierpliwy,... AAAAAA Polecam bardzo JACKA SUSZYŃSKIEGO (1) Speed to był bardzo dobry wybór. Na teorii nie było nudno, prowadzący... Pannaa Super :) (1) Najlepsza szkola na jaka mozna trafic. Obsluga jest super, mozna wszystko... Magda Polecam (1) Rewelacyjny ośrodek ;) Pan Jacek jest najlepszym instruktorem pod słońcem.... Capstrzyk Zdecydowanie polecam (1) Najlepszym kurs na jaki mogłam trafić. Teoria wykładana przez sympatycznego... Duszek Polecam (1) Bardzo polecam OSK Speed a szczególnie instruktora Pana Romana który... Gosia Szczerze polecam (1) Po ukończeniu kursu w innym OSK nie czułam niezbędnych umiejętności . Byłam... Elżbieta Polecam! (1) Robiłem prawo jazdy 3 lata temu, w innym ośrodku.. i niestety wiedza która... Wdzięczny motorniczy :) gorąco polecam ośrodek szkolenia kierowców (1) Gorąco polecam OSK Speed! Ciężko jest nauczyć starego psa nowych sztuczek ;)... Artur POLECAM każdemu naukę w szkole Speed! (1) Serdecznie polecam instruktora Adama! Po kilkuletniej przerwie Adam... Marta Polecam (1) Miałam przyjemność jeździć z Panem Adamem, bardzo przyjemna atmosfera, bardzo... Laura Polecam ten ośrodek - zdane za 1 razem!!!! Tylko OSK SPEED :) (1) Zachęcam do skorzystania, ja trafiłam tutaj na ludzi godnych polecenia.... Wioletta Rewelacja! (1) Mialam przyjemność jeździć z Panem Adamem, Panem Jackiem i Panią Marzena.... Agnieszka Stolz