OSWALD - TRANS SP ZOO

Witam.Chcialbym sie dowiedziec czegos wiecej na temat firmy transportowej OSWALD - TRANS Sp zoo poniewaz dostalem z tej firmy propozycje a nie znam jej zupelnie.Chodzi mi o to iz jestem w naprawde ciezkiej sytuacji materialowej i finansowej i nie moge sobie pozwolic na zadna wpadke czy tzw. "mine".Bede wdzieczny za kazda informacje od ludzi ktorzy mieli z ta firma jakikolwiek zwiazek (atmosfera,wyplata pensji,zobowiazania itp)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: OSWALD - TRANS SP ZOO

Jesli jestes w tak ciezkiej sytuacji to lepiej omijaj ta firme szerokim lukiem.Po miesiacu cie zwolnia bez wyplaty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To chyba pomyliłeś firmy bo mi od dwoch lat płacą może paliwo pożyczałes .....he he he
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Firma jak każda transportowa raz lepiej raz gorzej,ale jedno trzeba im przyznać zatrudniaja od razu na stałe ,Umowa o prace no i stawki jedne z wyższych na rynku.
Można wyciągnąc niezłą kaske co prawda w dwóch ratch ale jest!!! a pracowałem i w GABERZE, Erontrans i w Fresh logstick no i do dzis nie dostałem kasy a człowieka traktuja jak smiecia OSWALD jest ok
polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chcę przestrzec wszystkich chętnych do pracy u tego przewoźnika niestety nie jest to dobry pracodawca wypłaty pensji na raty i w wysokościach dogodnych dla spółki słowem nie wiesz kiedy i ile dostaniesz i czy w ogóle dostaniesz.
Aktualnie wiem o dwóch kolegach którzy sądzą się z nimi o kasę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wynajem długoterminowy samochodu zamiast kupna (11 odpowiedzi)

Hej, zastanawiam się czemu tak wiele osób decyduje się na wynajem długoterminowy czy leasing...

Jaki samochód kupić do 10 000zł ?? (86 odpowiedzi)

Kryteria: -kombi lub kombi van (dla 5 osób), -niskie koszty eksploatacji (paliwo itd.), -trasy...

Jak dbać o samochód (39 odpowiedzi)

Praktycznie każdy w dzisiejszych czasach posiada własny samochód. Wiecie jak o niego dbać?...