Odczułem zdecydowany dyskomfort i zażenowanie

idąc wczoraj do Dream Clubu. Zapisałem się ze swoją dziewczyną na facebooku, gdyż było napisane, że dla 50 osób co się wpiszą wejście jest za darmo. Wszystko było by ładnie i pięknie, ale przy wejściu pani, która sprawdzała listę znalazła mnie ale już mojej dziewczyny na liście nie było, mimo, że była wpisana w tym samym komentarzu na facebooku co ja. Lista w ogóle była napisana długopisem, jakby filozofią było skopiować nazwiska z facebooka do worda i wydrukować... No cóż zawiodłem się niefachowością Dream Clubu, gdyż jak coś obiecuje to wypadałoby się tego trzymać, a nie zapewniać wątpliwej jakości niespodzianki przy wejściu. I tym sposobem wieczór był zepsuty, gdyż nie było by mi filozofią zapłacić 2 dychy, ale pewne zasady powinny obowiązywać, stąd zrezygnowałem z wizyty w tym klubie. No, ale może się kiedyś jeszcze przekonam...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ten klub

to ten klub w ktorym bawiła sie zaginiona iwona wieczorek... miala 19, a ponoc wpuszczaja od 21, rozumiem ze to na porzadku dziennym?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ten klub

To owszem ten klub ale wiem czy jest na porządku dziennym w sumie jakiejś dzieciarni nie widziałem tam. Nawet jeżeli kogoś wpuszczą poniżej tego wieku to nie widzę w tym nic złego, nie ma sensu wszystkich legitymować a ktoś wślizgnąć sie zawsze może nie jest to bynajmniej norma. Kto się tam nie dostanie bo ma mniej niż 21 lat to zawsze może iść gdzie indziej, nie widzę problemu. Ale z tą listą to było przegięcie i żadnej reakcji w stylu po prostu zwykłych przeprosin za pomyłkę się nie doczekałem. No trudno się mówi może rzeczywiście obowiązują różne standardy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: ten klub

Od 21 roku życia wpuszczani są mężczyźni, panie od 18.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0