Oś Nowy Tuchom

Witam wszystkich często jestem zmuszony jeździć po wyżej wymienionym osiedlu ale chyba jeszcze trochę i ta część klientów nie będzie już obsługiwana... Dlaczego? A no dlatego że jesteście państwo właścicielami dróg osiedlowych które są w takim stanie że poprostu już szkoda mi auta... Ogólnie poza kilkoma wyjątkami obraz na działkach i wokół nich przypomina co najmniej pobojowisko nie będę używał bardziej dosadnych porównań. Ludzie narzekacie że źle o was mówią a nie wiecie że jak was widzą tak o was piszą? Zróbcie sobie przejażdżkę po innych osiedlach gdzie ludzie potrafią utrzymać ład i porządek...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

To jest nowe osiedle, jeszcze nie wszyscy nawet się wprowadzili. Myśli Pan, że w innych osiedlach od początku było tak ładnie i super?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę że ponad rok do dosyć długo aby dać radę pozbyć się śmieci albo chociaż skosić chwasty wogule zrobić coś dla estetyki i porządku... Bo jak na razie to wcale nie wygląda...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przyszedł taksiarz i się uzewnętrznia..
Nie Pan to ktoś inny przyjedzie. Uber nigdy nie robi takich problemów. Nikt za Panem nie będzie tu płakał.
Życzę zawsze równego asfaltu aby zawieszenie w Pana "pasku" nie ucierpiało za bardzo :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale ja tylko mówię tak jak jest... Ogólnie wasz cyrk wasza sprawa. Ale widać tu przyzwyczajenia z blokowiska tzn martwię się do drzwi bo klatkę już ktoś ogarnie więc za nimi niech się dzieje co chce...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...