Pozytyw (1) Za pierwszym razem niestety nie udało się zdać, ale egzaminator p. Lech S.... W.K. Super egzaminator (1) Dla mnie Pan Sebastian również był bardzo miły fakt oblalam ale moje błędy...... Iza Egzaminator Pan Sebastian Garstka (1) Zdawałem pierwszy raz i zdałem. Poszło jak z płatka. Jeździłem pod wieczór i... Tomcio8446
Obsluga w okienku (2) Pani w okienku (starsza,siwa,krotkie wlosy) dramat, nie majac przerwy... Prrrrr Zdane (1) Dziekuje bardzo Pani Marcie P bardzo wspaniala Kobieta stanowcza wydawala... Agnieszka Kat A (1) P.Michal Lewandowski najlepszy, takich potrzeba Kat A Egzaminator-Pan Sebastian Garstka. (2) Pomimo że egzamin oblałem,to chcę powiedzieć że Pan Sebastian Garstka jest... helikopter233 Zdany egzamin starszej pani (1) Hurra zdałam.Dziękuję panu Marcinowi K. za rozładowanie stresu i miłą... pigula85 ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM !!! (1) Miałam zaszczyt zdawać u Pana Sławka D. W trakcie pierwszych pytań o płyny i... Halina Zdane w koncu (1) Pan M.Kalinowski bardzo sympatyczny egzaminator,dzięki Pani Kasia pord Gdansk (2) walcze z prawkiem bardzo długo - fajnie by było zdac, dzis jestem po 8... Sajko Egzamin zdany za 6 podejściem (4) Pierwszy egzamin: Lech S. - straszny gbur. Drugi egzamin: Andrzej D. - bardzo... Marta BMWe60 (1) Drogi PORD-zie jak dla mnie to wy nie macie żadnych wymagań tylko ludzi... Kierowca bmw Zdane za 3 podejściem (3) Dzisiaj zdałam za 3 podejściem: - 1 raz egzaminator p. Paweł Kukla - straszny... Karolina Pan egzaminator (6) Krótko i na temat. Egzamin praktyczny kat.B , egzaminator Paweł Kukla. Bardzo... Ania Xyz (1) Pan na prawdę uczciwy bardzo profesjonalnie zajmuje się swoją pracą ! Zdałam Natala kat A (1) Zdana za 1 razem. Pozytywne podejscie egzaminatora dużo pomogło. G.L. Pierwszy egzamin (1) Mimo że nie zdałam i się wystraszyłam egzaminatora to się okazało po 2 min że... Kursantka Egzaminy (1) Arkadiusz Buja potrafi rozładować stres nie zdałam ale mega przyjemny bardzo... Aga egzaminator Tomasz Trzebiatowski (1) Perfekcyjny egzaminator! Świetne podejście - wyrozumiały i uczciwy. Egzamin...