POlECAM!!
Witajcie do firmy sorriso naklonila mnie cena bo byla bardzo atrakcyjna i niska wiec zapisalam sie.wiadomo na paczatku bylo ciezko gdyz nigdy nie prowadzilam samochodu ale po naukach i podpwoiedziach jak jezdzic z Panem Bogdanem zauwazylam ze od razy narodzila sie we mnie bardzo dobra umiejetnosc kierowania pojazdem(samochodem).i tak moj instruktor meczyl sie ze mna okolo1.5 miesiaca gdzie po zdaniu wewnetrznego poszlamna egzamin panstwowy!!a wiecie sami latwo na nim nei jest stres i wogole klimat jaki tam panuje!!Egzamin teoretyczny zdalam za pierwszym razem wiec zowstala mi tylko jazda!!Czekanie na egzamin jest bardzo denerwujacy ale wykupujac se 2 godzinki dzien wczesniej czlowiek czuje sie pewniejszy!!iI tak pojechalam z kuzynem (ktoiry zdal za peirwszym razem rowniez w tej samej firmie-sorriso)no i za pierwszym razem noga mi sie powinela drugim razem poszlam juz barzdiej pewniejsza siebie i ZDALAM!!zycze wszystkim rowniez zdania egzaminu jak i zadowolenia z FIRMY SORRISO!!!pozdrawiam