PRACA - nieletni

Witam ,
czy wiecie kto przyjmie osobe ktora ma 17lat , w czerwcu 18 ?
Caly czas wysylam wiadomosci itd. , ale albo nie odpowiadaja albo godzzziny nie pasuja ;/ . A chce sobie dorobic i nabierac juz powoli jakies doswiadczenie.
pomoze ktos ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: PRACA - nieletni

Wydaje mi się,że można się zatrudnić przez pośredników np. w markecie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W markecie raczej nie. Ciężko będzie, ale zgłoś się do Ochotniczego Hufca Pracy dla Młodzieży, nawet jak nie będą mieli akurat dla Ciebie oferty, to na pewno coś Ci podpowiedzą, gdzie w ogóle szukać, itd.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Droga Kasiu polecam Ci zacząć szukanie od wszelkich agencji pracy. Może nie ma tam ofert pracy marzeń, ale realne są stawki i gwarancja wynagrodzenia. Gdy z kasą u Ciebie krucho, to w niektórych agencjach istnieje możliwość wypłaty po trzech dniach od zlecenia (na pewno w Jobmanie / Biuro Promo). Ponadto jeśli masz dużo czasu wolnego i lubisz kosmetyki to uderzaj do Oriflame lub Avona. Zawsze można tam przy odpowiednim nastawieniu i predyspozycjach trochę dorobić. Jeżeli jesteś ładna lub masz urodę nieco ponad przeciętną oraz znasz komunikatywnie przynajmniej 2 języki obce możesz też poszukać ofert pracy jako hostessa lub recepcjonistka w pensjonacie. Im wcześniej zaczniesz tym lepiej (wiem to po sobie) i będziesz miała większe szanse (bogate w doświadczenie CV) na stałą pracę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziekuje bardzo mi pomogliscie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A w Avonie juz bylam nie szlo mi to , lecz robie paznokcie zelowe nawet mam ogloszenie na tablica.pl , ale nic z tego bo nie mam oficjalnego kursu uczylam sie od kosmetyczki , ale nie mam na to zadnego papierka .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...