Pani Jadzia

Ta po prawej to pani Jadzia Emilewicz.
Po lewej przemawia posłanka Rzeczypospolitej.
Pani Jadzia w tzw. Rządzie jest wicepremierem.

Pani Jadzi coś się popierd***iło i pomyliła Sejm z barem, w którym można se hopsnąć na hoker i podyndać nóżkami.

image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Masz rację. Żenada
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak to jest ze znikającymi wpisami? Zajrzałem tu rano i powyżej był komentarz sadyla. Komentarz ten chyba nie naruszał regulaminu. A skoro tak to dlaczego został usunięty? Cały ten wątek jest bezsensowny, w pierwszym poście jest przekleństwo, na które moderacja zupełnie nie reaguje a usunięty zostaje prześmiewczy komentarz żenująco głupiego wątku. Ktoś widzi tu jakąś logikę?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja widzę. Może (wreszcie), ktoś zrozumiał, że forum ma szansę nie tylko przetrwać ale i pełnić ważniejszą funkcję.
Cynizm, bezczelność i obśmiewanie wszelkich zagadnień lub wybranych, to nie cel takich narzędzi.
To dział Polityka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Poseł Nowacka mówiła wtedy o lepsizmie tow. Kaczyńskiego, który wjeżdżał limuzynami na cmentarz w dniu 10 kwietnia, podczas gdy Ona tego samego dnia szanując zakazy przeżywała ból po stracie swojej Matki w domu.

Dyndające nóżki Jadzi, palec Lichockiej czy chamska hołota Kaczyńskiego to symbole tej władzy.
Władzy pogardy wobec Polaków.

Zegar tej władzy odmierza już jej koniec.
Niedługo zgotujemy wielkie pożegnanie panu duda i jego Małżonce pod pałacem prezydenckim, a osoba winna gwałtów konstytucyjnych znajdzie się tam gdzie powinna, czyli przed Trybunałem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jop. Każdemu wolno marzyć.
Ale jak już się zbranzlujesz do swych wizji, to umyj rączki, bo cię wirus wpitoli.

PS: Akurat Nowacka za posła się nie uważa, a za posełkę (czy jakoś tak).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Widać, ze Partii pali się grunt pod nogami. Tow. Kaczyński zaczyna wyzywać Polaków od chamskiej hołoty i pisze i odezwy do członków o jakimś alercie, który ma trwać do zwycięstwa.

Taka tam komunistyczna retoryka stalinowskiej Rosji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zajrzałem tu rano i powyżej był komentarz sadyla.

Trudno żeby jego komentarza nie bylo. Co on ma robić?
Zgłoś te aferę do prokuratury.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Karol Nawrocki vel Tadeusz Batyr (11 odpowiedzi)

Niedawno w ogólnopolskich mediach toczyła się i toczy dyskusja dotycząca osoby niejakiego Karola...

Czy Donald Tusk to faszysta? (71 odpowiedzi)

Witam szanownych forumowiczów, rozważam kto jest kto na scenie politycznej. Zaczynam się...

Czy złodziej złapany za rękę przestaje być złodziejem ? (7 odpowiedzi)

Tow. Nawrocki z partii putinowskiej zadeklarował oddanie mieszkania, które przejął od Pana...