Julian - ocena (1) Szybka reakcja, dobry przepływ informacji, fajna energia w zespole :)... Julian Katarzyna - ocena (1) Byłam stroną sprzedającą nieruchomość. Moja opinia o pani Justynie: Świetny... Katarzyna Hanna i Marek - ocena (1) Super kontakt, szybka sprzedaż mieszkania i wszystko dopięte na tip-top.... Hanna i Marek
Michał - ocena (1) Kompetentna i sprawna obsługa Michał Olga - ocena (1) Pełen profesjonalizm od pierwszego kontaktu. Transakcja kupna mieszkania... Olga G i M - ocena (1) Pan Grzegorz Skrzypczak z firmy Partnerzy pomógł nam sprzedać mieszkanie. W... G i M Janusz Michał Mateja - ocena (1) Profesjonalność,przejrzystość,świetny kontakt z Agentem . Szczerze polecam . Janusz Michał Mateja Piotr - ocena (1) Od negocjacji do podpisania aktu u notariusza wszystko w porządku Piotr piotr w - ocena (1) Współpraca z Panem Kazimierzem Nicińskim to była czysta przyjemność... piotr w Monika - ocena (1) Polecam Pan Rafał Strzyżewski ogarnia temat kompleksowo i nie trzeba za nim... Monika Magda - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tym biurem nieruchomości.... Magda Sobka - ocena (1) Miałam okazję współpracować z Panią Moniką KS przy sprzedaży mieszkania i... Sobka Tomek O - ocena (1) Mieszkanie w Oliwie sprzedane w dwa tygodnie, bez zbędnego przeciągania i z... Tomek O Aleksander - ocena (1) Partnerzy to agencja, która faktycznie działa a nie tylko obiecuje. Pan... Aleksander marlena - ocena (1) Sprzedaż mieszkania po rodzicach była dla mnie emocjonalnie trudna, ale Kasia... marlena Konrad - ocena (1) Wszystko było dokładnie wytłumaczone, oferta przygotowana bardzo... Konrad Jola - ocena (1) Miałam działkę budowlaną pod Gdynią, którą próbowałam sprzedać przez różne... Jola Adam - ocena (1) Polecam Pana Rafała Cisz, który zajmował się sprzedażą mojego mieszkania.... Adam Maria - ocena (1) Jestem w trakcie szukania mieszkania pod inwestycje. Współpraca z Panem... Maria alicja - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z p.Mateuszem Dąbrowskim. Dziękuję... alicja