Piękny Dom

Uwaga! Ktos zaczepial dzis parkingu przy Zabce/Pieknym Domu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

a tak po Polsku ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ktos zaczepial dzis na parkingu przy Pieknym Domu/Zabce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale co? Chcial suchy chleb dla konia? A moze porozmawiac o Chrystusie? No chyba, ze mial problem z alkoholem, znaczy brakowalo zlotoweczki. Wtedy to mozna za zlotoweczke zgarnac awansik na kierownika!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Piękny Dom

Szczegolnie niebezpiecznie jest tam wieczorem, jest ciemno brak lamp i jakies kamyki posypane, latwo sie potknac.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ktoś zaczepiał . kogo? Parking zaczepiał czy barierki.? Człowieku naucz się pisać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na parkingu ktoś zaczepial żabke!. Może ktoś myślał, że to ksìąże
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niektórzy już zaczepiają ja w tym roku nie zaczepiam.

P.s W tym roku pierdziele, nie zaczepiam lampek na ogrodzie .

Pozdrawiam zaczepny Zdzisek
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

myślę że tu o dilerkę chodzi ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie mam 25 lat. Piszecie sobie żarciki ale ja tu od zawsze mieszkam kiedyś tego nie było, ale ponieważ mam małe dziecko to nie obchodzę się obojętnie z takimi sprawami. Pedofil to groźna osoba i myślę że trzeba trochę pomyśleć zanim się pisze głupie żarty. W tym momencie nie wiadomo kto tu mieszka

Krzysztof dymkowski zaraz zalatwi sprawe☺

Z tego posta akurat nic nie można zrozumieć, wiec dlaczego od razu pedofil. Jeżeli masz sprawdzone informacje na ten temat to pisz i powiadom policję.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wydaje mi się, że chodzi o logo żabki. Długi czas wisiał sam stelaż. Ktoś pewnie powiesił nowe przy sklepie. Stare przecież było zniszczone przez wandali.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty agatka pustaczku , a jakby zaczepił Twojego sepleniacego 6 latka też byś napisała o księciu. Ciekawe dzieciństwo miałaś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Żebyś się nie zdziwił, kiedy Cię spotkam.Może jestem bardzo rosłym mężczyzną? Nie lubię się kłócić, ale jeśli ktoś mnie zdenerwuje mocno, to nie popuszcze. Obyś nie musiał się przekonać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

a ja po raz pierwszy się zgodzę z Agatą. Skąd wiadomo ,że pedofil. Po drugie postawili barierki i wiecie co ludzie sa tak beznadziejni ,że i tak wjeżdzają samochodami pod same drzwi a obok jest parking. Powinno się karnego kut......sa za przeproszeniem przyklejać na szyby.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Parking nie jest oswietlony, w dodatku z latwoscia mozna sie tam potknac, sa jakies kamyki wsypane w obrzeza. Strach tam po zmroku. Nie podoba mi sie jak widze samochody na chodniku, ale to sie bierze z braku parkingow. Przy tego typu centrach powienien byc bezpieczny parking.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja Cię spotkam i to już niedługo, więc uważaj co piszesz na forum. TWT
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W takim bądź razie nie będę uważać, żeby jak najszybciej doszło do spotkania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Antypustak a co Ty taki nerwowy od rana.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???