POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Instruktor Paweł Zawadzki (1) Polecam instruktora p. Pawła Zawadzkiego- to jest człowiek na właściwym... Anna Zdecydowanie polecam! (1) Szczególne podziękowania dla instruktora Krzysztofa N.Pełen profesjonalizm,... Milena Gorąco polecam! (szczególne podziękowania dla p. Krzysztofa Naróga) (1) Bardzo miła obsługa. Teoria nauczana rzetelnie i na wesoło :). Polecam jazdy... Alicja
Paweł Zawadzki (1) Nie znam szkoły, miałam tylko przyjemność jeździć z Pawłem Zawadzkim. Jest... Ewelina Polecam!! (1) Serdecznie polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców POLDEK. Wykupiłam kurs kat B... Joanna Dusza Justysia - POLECAM (1) Serdecznie polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców POLDEK. Zajęcia praktyczne... justysia polecam Pana Tadeusza (1) spokojny, zrównoważony i przede wszystkim super nauczyciel wdzięczna kursantka NIE - Poldek (1) nie wiem jak z mlodymi instruktorami ale ten stary Pan Tadeusz P juz sie... nie zadowolony T. Moroz - opinia (1) Polecam gorąco zajęcia z p. Markiem. Po wielu próbach, i jazdach z różnymi... T. Moroz POLECAM! (1) Bardzo polecam ośrodek Poldek.... Marta alex - opinia (1) Bardzo polecam nauke w POLDKU ,pan Krzysiu uczy poprawnej ,bezpiecznej jazdy... alex Instruktor Pan KRZYSZTOF NARÓG (1) Zdecydowanie polecam OSK Poldek. Jeśli jazdy, to tylko z Panem Krzysztofem!... Magda M. Najlepszy instruktor p. Krzysztof N (1) Podsumuje mój kurs w następujący sposób 32 godziny przejeżdżone z C........ -... Ania Polecam p. Krzysztofa (1) Polecam jazdy u p. Krzysztofa Naróga. Dzięki Niemu zdałam dziś egzamin za... Ania K. NAJLEPSZY OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW!!! (1) Bardzo polecam POLDKA jest to NAJLEPSZY OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW zajęcia... EWELINA :) Polecam Pana Pawła Zawadzkiego !!! (1) Chciałabym wszystkim szczerze polecić OSK POLDEK, ponieważ tylko w tym... Dorota SUPER SZKOŁA !!! SZCZERZE POLECAM!! NAJLEPSZA W TROJMIESCIE!! (1) jestem po zdanym egzaminie kat. B uczyłem sie u pana Krzysztofa Naróga... JAKUB TYLKO POLDEK:) (1) Kurs odbyłam w innym ośrodku ale (niestety nie umiałam prawie nic)po 2 nie... Aneta thompson993 - opinia (1) Jak najbardziej polecam ten OSK, teoria bardzo ciekawa, aż człowiekowi samemu... thompson993 Pan Tadeusz P. (1) za wyrozumienie ,rzetelną naukę i przede wszystkim CIERPLIWOŚĆ pozdrawiam... MARIO