POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Wielkie brawa dla osk "Poldek" i instruktora, pana Piotra Jereczka. (1) Naprawde profesjonalna szkola jazdy. Ciekawe wyklady teoretyczne, mila... Jacek Polecam Ośrodek i Piotra J.! (1) Podziękowania dla Piotra Jereczka za wspaniale przygotowanie mnie do... Kaja polecam (1) polecam wszystkim nauke w tym osrodku a szczegolnie Pana Pawła... uczeń
Polecam 100% (1) Co prawda za drugim razem ... ale elementu egzaminatora nie da sie... Kermit POLECAM!!! (1) Naprawdę bardzo dobra szkoła jazdy, kurs kończyłem w innej i nie byłem... Sylw Poldek The Best!!! (1) ukonczylam kurs :) jestem baqrdzo zadowolona...wyklady z panem Markiem sa... zadowolona kursantka Marek R. - the best!! (1) W Poldku zrobiłem ciężarówkę i ciężarówke z przyczepą. egzaminy zdałem za... Radosław B. WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!! (1) Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia całej kadrze firmy Poldek... zadowolona kursantka POLDEK – Sympatyczni, Opanowani, Nienaganni, Dobrzy Organizatorzy (1) Takimi cechami charakteryzują się pracownicy oraz instruktorzy z osk POLDEK w... Adrianna J. POLDEK i Pan Wojtek ;) (1) aaaaa udało sie!! zadałam to wymarzone prawo jazdy( za 2 razem) ale nie... Paulinka Ukłony dla Poldka!! (1) Chciałam serdecznie podziękować instruktorom Poldka za indywidualne podejście... Kama Marek R. (1) ZDALEM ZA PIERWSZYM RAZEM!!moim instruktorem byl pan Marek R. ktory... Tomek PAN MAREK = SPECJALISTA!! (1) Trafiłem do Poldka na dodatkowe jazdy przed egzaminem, ponieważ kolega mi... młody FACHURA SZKOŁA!! (1) DUŻO NIE MUSZĘ TUTAJ PISAĆ BO JUŻ WIĘKSZOŚĆ NAPISAŁA TO CO JA CHCĘ :) ALE... Tati C+E TYLKO DZIĘKI PANU MARKOWI!! (1) Serdeczme podziękowania dla Pana Marka Romanowicza, który doskonale... Ostrowski POLECAM!! Zdałem za 1 razem :) (1) Pan Janek jest z*******y :) Nauczył mnie tego co było potrzebne. Wyjasnil... Marcin pan Marek - rewelka!! (1) Wczoraj zdałem egzamin na kat. "D" i to TYLKO dzięki p.Markowi!! jestem... malecki SUPERRR (1) Serdeczne podziekowania dla Pana Tadeusza. P. Wedlug mnie jest swietnym... mala MAREK THE BEST!! (1) nie trzeba nic pisac wiecej. Opinie poniżej mówią wszystko. Pan Marek THE... zibi gibi