Chciałabym polecic dwie osoby prowadzace ten kurs stylizaji paznokci. Pani Magda, z która miałysmy teorie i pierwsze zajecia praktyczne jest bardzo sympatyczna osobą, swietnie prowadzila zajecia praktyczne( polecam parafinke :) Druga pani takze okazala sie bardzo sympatyczna i pomocna niestety nie pamietam jej imienia, za co przepraszam. Odnosnie trzeciej pani, która niestety miala okazje przeprowadzac w mojej grupie egzamin koncowy mam niestety inne zdanie. Chcialabym zaznaczyc ze z takim nieprofesjonalizmem i totalnym olewaniem kursantek nie wiem jakim cudem mogla nas czegokolwiek nauczyc. Pomijajac fakt, ze bardzo czesto wychodzila z sali zostawiajac nas same na godzine lub wiecej, zalatwiala swoje prywane sprawy przez tel to takze potrafila przez 1-2 godz czytac czasopismo. Gdyby wszytskie zajecia byly przeprowadzane przez wspomniana p. Magde napewno zrezygnowalabym z kursu i oczekiwala zwrotu kosztow. Uwazam ze nie kazdy kto jest dobry stylista paznokci nadaje sie do tego zeby uczyc innych. Mam nadzieje ze ta pani zmini swoje podejscie do kursantek chocby dlatego ze kurs nie jest bezplatny lub zmieni prace skoro sie do niej nie nadaje