Polecam!
Moja przygoda ze zdobyciem Prawa Jazdy rozpoczęła się w 2006 roku. Trafiłem do bardzo reklamowanej i znanej firmy ELKA SCHOOL. I niestety nie okazało się tam jak w bajce. Egzaminu nie udało się zdać za pierwszym razem, a złe nawyki, których nabrałem po naukach w tej szkole długo się za mną ciągnęły. Nastąpiło zwątpienie...ale na szczęście trafiłem do Akademii Prawa Jazdy. Tutaj rozpocząłem naukę, musiałem pozbyć się złych odruchów za kierownicą i nabrać pewności. Po dodatkowych lekcjach (głównie z Maćkiem G- mistrzem mobilizacji i ciętych komentarzy:) udało się!
Zdałem i teraz czekam na upragniony dokument! Dziękuje Akademii i polecam wszystkim - tym, którzy zaczynają nauki i tym którzy lekko zwątpili w swoje możliwości za kółkiem! Naprawdę warto z Akademią Prawa Jazdy niemożliwe staje się możliwe:)

Zdałem i teraz czekam na upragniony dokument! Dziękuje Akademii i polecam wszystkim - tym, którzy zaczynają nauki i tym którzy lekko zwątpili w swoje możliwości za kółkiem! Naprawdę warto z Akademią Prawa Jazdy niemożliwe staje się możliwe:)