Poszukuję

Widział ktoś ostatnio w okolicach banina/rębiechowa srebrne Audi a6 kombii, nr rej. GCH 06357 ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poszukuję

Ja nie widziałem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja też nie.

A co szukasz konfidenta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja widziałem. Ja widziałem te te audi!

A nie, pomyliłem tabletki... ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

No jo, ale co w związku z tym?

Napisz jaśniej.. czemu szukasz takiego auta.. pozdro

Ucieczka z miejsca kolizji. Policja bezradna. Ludzie mówią że sprawca szukałi ul. Piaskowej

Uciekł? Nr rejestracyjny jest? Zgłoszono na Policję? To zidentyfikować ubezpieczalnię sprawcy na ufg.pl po nr. rejestracyjnym i złożyć zgłoszenie po OC sprawcy. Przydatne nr/data sprawy zgłoszenia na Policję. Sprawca zbiegł z miejsca zdarzenia? To ubezpieczalnia już mu policzy odpowiednio.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Problem w tym że sprawca nie ma OC a samochód od sierpnia miał 4 właścicieli lecz ostatniego nadal nie ustalono

Tylko że wtedy należy zwrócić się o odszkodowanie do UFG. Wpisz w google "kiedy przysługuje oc z ufg" i pierwsza pozycja już jest artykuł.

dzwoniłem tam. UFG nie wypłaca jeśli nie ma sprawcy. Chyba że ja też byłbym poszkodowany w tej kolizji. A jeśli wystąpiło tylko uszkodzenie mienia to UFG nie wypłaca

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...