przyjaciel potrzebny od zaraz... (159) mówię serio... mam dość samotnych weekendów, świąt, urodzin... mam 42 lata... margo Szukam wysokiego faceta - 40 - latka (16) Jezeli jesteś samotny, szukasz szczerej, odpowiedzialnej, zadbanej... samotna Nowe znajomości (4) Chciałbym poznać kogoś nowego w wieku ok. 25-30 lat. Wygląd nie ma znaczenia,... Darek
Szukam dziewczyny (4) Szukam normalnej dziewczyny w wieku 16-18lat samotny Witam! czy są tu Panowie! (3) Witam serdecznie panów. Jestem miłą, skormną, zadbaną spokojną osobą przede... joasia szukam Pani (12) Szukam Pani ,której bede mógł slużyc :) Spelniac jej wszystkie zachcianki i... niewolnik Szukam przyjaciółki (1) Witam, jestem facetem 23l , szukam osoby z ktora mozna sie spotkac,... kamyk Poszukuje dziewczyny miłej i sympatycznej wiek 35 -40 na stałe (2) Mam 40 lat jestem niezależny mieszkam sam i szukam drugiej połowy mam miłe... mariusz0270 Poszukiwana dziewczyna wiek 38 do 41 (2) Szukam dziewczyny miłej sympatycznej która tak jak ja siedzi samotnie w domu... mariusz0270@wp.pl szukam bratniej duszy:) (8) Nudzą mnie już samotne weekendowe i tygodniowe wieczory... mam ochotę poznać... Nathalii nowe znajomości (5) niedawno wprowadziłam się do Gdańska i miło byłoby poznać kogoś z kim można... BB poznam normalną kobitę (11) Czy są jeszcze takie lahcim1971 zapraszam na parapetówkę ;) (3) Witam! W sobotę robię imprezę, kuzyn uparł się, że znajdzie na niej żonę... Pruszczanka NIEMASZ CZEGO (2) CZEP SIĘ SWOJEGO OGONA 12345stefan jakieś piwo TERAZ? mam ochotę poznać ciekawego człowieka;) (4) Witam;) Znajomi nie mogą a ja bardzo Chciałabym wyjść gdzieś sobie ale nie... uśmiechnięta czy znajdzie sie ktos to polubi takie cos ? (44) Uwazam ze jestem brzydka i stara szukam kogos kto to potrafi okazac cieplo i... brzydula co mysleć o kobiecie (69) Chciałbym wiedzieć, co myslicie o kobiecie poznanej na forum. Rozmawiałem z... PiotrusPan POZNAM KOBIETĘ (1) Normalnej budowy ciała wiek do50lat Gdańsk 12345stefan szukam kobiety (1) Witam . Szukam dziewczyny która będzie odwzajemniała moje uczucia;* Zawsze... AdaŚś Poznam Panią w podobnym wieku 39l (2) Jeśli nie ma w twoim życiu mężczyzny , to zapraszam do poznania się. jacekadam