Przedszkole

Czy w Baninie jest przedszkole państwowe?jakie sa kryteria przyjęcia oraz od jakiego wieku?
Dzięki za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przedszkole

Nie ma
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest w szkole

To przy gimnazjum jest prywatne. Nie ma państwowego w pobliżu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W szkole podstawowej są oddziały 5 i 6 latków . W całej gminie Zukowo nie ma państwowego przedszkola

A gdzieś jeszcze są państwowe przedszkola zdaje się że przejęły je wszystkie samorządy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

są jeszcze w szkołach oddzialy 3 i 4 latkow, tylko u nas nie ma bo za mało miejsca

Nie ma gmina dopłaca do przydatnych.

Sa druki do pobrania dla 3 i 4 latkow w szkole. Wnioski mizna skladac od 13 marca. A jak bedzie to wygladalo - nie mam pojecia, mam juz starsze dzieci.

Gmina musi zapewnić miejsce dzieciom od 3-6 lat miejsce w państwowych przedszkolach , ale ze w Baninie jest tylko 5,6 łatki a dla 3i 4 zapewniają miejsce owszem ale w innych szkołach gminnych gdzie są oddziały przedszkolne , i tym sposobem mi kiedyś zaproponowali w somoninie miejsce dla 3 łatki . Dali miejsce ? Dali . Nie ważne ze godzinę od domu . Ale dali i gminne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mnie również w zeszłym roku dla 3 łatka zaproponowali w Glinczu... Ale w tym roku również wniosek złoże i wszystkich zainteresowanych rodziców 3 i 4 latkow również zachęcam. Pokażmy jak dużo nas jest, moze uda się coś wskorac.

W tym na Borowieckiej jest brudno, dzieci przychodzą brudne i obłocone, brak placu zabaw, tylko kałuża i błoto. w środku też czystością nie grzeszą. Już nie mówiąc o posiłkach. Mój synek przychodzi taki głodny jakby cały dzień nic nie jadł.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak jest tak tragicznie to go zabierz .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...