Przedszkole

Jakie przedszkole polecacie w Baninie w którym jest dobra opieka i dużo zajęć oraz języki obce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przedszkole

Przedszkole Przedszkolndia, my rodzice i nasz trzylatek uwielbiamy to miejsce. panie mają świetne podejście do dzieci, urozmaicony plan dnia. Pod każdym względem rewelacyjny miejsce
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziękuję

Nasza córeczka właśnie skończyłam 3 latka i od września by mogła iść do przedszkola w Baninie dopiero się przeprowadzamy i musimy zapisać

Proszę przejrzeć archiwum, temat był poruszany wiele razy. Ale generalnie: ilu rodziców tyle opinii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Archiwum mnie nie interesują opinie sprzed 7 czy 8 lat, mnie interesuje czas teraźniejszy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

W ciągu ostatnich miesięcy pojawiło się co najmniej kilkanaście wątków o przedszkolach...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do żadnego w domu prywatnym wybudowano kilka budynków według norm ustalonych dla przedszkoli i prowadzonych przez osoby z kwalifikacjami ale już teraz trzeba się zapisać bo potem zostają wam tylko przechowalnie dla dzieci a nie przedszkola inną opcją jest zapisanie dziecka koło miejsca pracy wtedy jeszcze podczas dojazdu macie czas dla siebie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oczywiście jak największa ilość zajęć jest najważniejsza, żeby się dziecko zaharowalo i padło na twarz, i jak już je odbierzesz będzie już spało żebyś się nim już nie musiał zajmować.

Piszesz takie bzdury ze się w głowie nie mieści kto powiedział że ma się zahamować? !chyba nie chodziłem do przedszkola albo nie miałeś dzieci w przedszkolu albo było tak ze chodziłem lub twoje dzieci do takiego gdzie niczego nie uczono i nie wykazuje nosa w nie swoje sprawy jak masz bzdury pisać !!!!

Zaharowac

3 latek jest się w stanie skupić na nauce przez 5 góra 10 minut reszta to powinna być zabawa z elementami dydaktycznymi tylko nauczycielki powinny być wyedukowane żeby osiągnąć te cele
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

I chyba nie wiesz co znaczy nauka poprzez zabawę ! Poczytaj o tym i dowiedz się jak to wygląda w rzeczywistości a wtedy się wy powiadają !!!

Czytasz czasami swój bełkot zanim naciśniesz "dodaj"?

Może nauczysz się czytać ze zrozumieniem ?!belkoczesz to może ty przed telefonem czy komputerem przy czym kolwiek siedzisz

Zdanie zaczynamy wielką literą, w wyrazie " bełkoczesz" występuje " ł" a nie "l", "czymkolwiek" piszemy razem ale poza tym widać znaczne postępy: dwa zdania i tylko trzy błędy. Duma!

Jaka nauka w tym wieku. Ludzie czego Wy oczekujecie od swuch pociech. Co Wy pamietacie z okresu przedszkolnego. Zabawa, jeszcze raz zabawa, duz piosenek, tsnce. I najważniejsze nauka kreatywności, czyli tworzenie, rysowanie, malowanie, ale nie, ze jak inaczej cos rysujedz, to nauczyciel mowi, ze źle

Zajęcia prowadzone raz w tygodniu przez pół godziny lub godzinę dla 3 latka to wyciąganie kasy od rodziców a nie nauka

Oczywiście, przy pierwszym dziecku tez się nabieralam na takie rzeczy. Syn od 3 r,.chodzil na angielski raz w tygodniu, i co i w wieku 6 lat prawie nic nie umiał. Dopiero gdy sama codziennie zaczelam mowic do niego jest sukces i tetaz jest dwujęzyczny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jakie mają Państwo opinie o przedszkolu Tęczowa Przygoda?

Mieszane . ZaleY na jaka nauczycielkę trafi . Moje dzieci są dwóch różnych grupach i mam wrażenie jakby były w dwóch różnych przedszkolach .

A która grupę pani poleca ?

Polecam bardzo mocno przedszkole Fantazja z Pępowa. 5 min drogi od Banina ale warto.

Hocki Klocki przy Pszennej. Znajomej córka chodzi i jest zadowolona. Wczesniej byli w Maluszkowie i zrezygnowali.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo to dno z przedszkola to tylko nazwa w prywatnym domu prywatnym biznes raz dzieci raz mydlarnia raz punkt opłat co się opłaca i wszystko jedno czy kobiety robią mydło czy zajmują się dziećmi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Interes to interes byle się opłacało. Małe nakłady nisko opłacany personel (bez pdpowiedniego wykształcenia) i jest zysk

Moja córeczka chodzi od pół roku do Tęczowej Przygody. Ma 4 latka a już sama się podpisuje i poznaje kolejne literki. Ma tez codziennie zajęcia z języka angielskiego. Panie są przemiłe i zawsze odpowiedzą na wszystkie pytania a moja córka z uśmiechem codziennie chce iść do przedszkola. Na facebooku Panie wstawiają mnóstwo zdjęć na których widze ile różnych zajęć ma coreczka. Posiłki są przygotowywane na miejscu i corce bardzo smakują. Bardzo polecam to przedszkole
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

A może pani napisac jakie są opłaty za to przedszkole?Chciała bym posłać córkę i zastanawiam się nad tym przedszkolem albo przedszkolandia

Przedszkolandia jest droga, dużo by chciała, a i tak zajęcia podobne jak wszędzie. Warto poszukać tańszego. W Miszewie niebawem będzie całkowicie nowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Tez mi wyczyn , dla chcacego rodzica nie ma rzeczy iemozliwycj.moje dziecko w wieku 1,5 roku znalo wszystkie literki.Wiadomo, ze gdy matka chce to moze wieksza wiedze przekazac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Mnie Miszewo nie interesuje

Zapisz tam gdzie jest ładnie,a nie w zagrzybionym,zawilgoconym,rozpadającym się.,zakamuflowanym starym budynku gdzie jest dookoła sadza, syf, pył węglowy, oleje,paliwo cieknące z działek wyżej,lakiernia samochodowa tuż obok gałęzie,olbrzymia kuweta dla zwierząt, podwórko,że szkoda mówić, zdemolowany park,panowie pijący alkohol w ciągu dnia na ławeczce obok itd.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

A koło jakiego przedszkoła tak jest?

Klasycznie powstaje nowe przedszkole , trzeba inne obsmarowac bo moze zabiora i przeniosa do nowego i ladnego . czy kazda nowaa plcowka musi sie chwytac tak niskich sposobow marketingowych ? akurat sie otwiera nowe przedszkole , szybko we wpisie wspomniane . wszystkie sa brzydkie i smierdzace . naszczescie powstała cyberpolicja i kazdy ma prawo zglosic wszystkie wpisy . nie dził wstecz ale od stycznia juz funkcjonuje . wiec powodzenia ... bo portal nlezy do gdanska a chyba wiemy jak policja gdanska chce sie wykazac teraz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

U konkurencji

A świstak siedzi i zawija .... niestety takim marketingiem nie wiele zdziałacie

Ja przepraszam. Nikogo nie chcę urazić. W każdym są plusy i minusy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

mentalnosc Baninska jest gorsza niz w sejmie. poziom koszmarny. czas temu powiedziec stop . poniewaz nie na tym zycie polega by wiecznie sie tu blotem obrzucac. dla mnie to nie porozumienie. tu na tym forum 99 procent to hejt , obrzydliwy i nie znosny. utrudniajacy otrzymania normalnych informacj. dla mnie przepis cyberprzestrzenie jest cudowny. chetnie poznam buzki madrali zza klawiatury

Od razu widac ze to wlasciciele nowego przedszkola probuja sie zareklamowac. Szkoda tylko ze kosztem oczerniania innych placowek. Na szczescie ludzie nie sa glupi i czuja pismo nosem. Takie podejscie do sprawy mowi tylko o wlascicielach. A jezeli tak podchodza do sprawy to ja tam napewno dziecka nie dam. Jezeli dyrekcja na poczatku dzialalnosci pluje jadem na wszystkie okoliczne placowki.
P.S
Ja rok czasu chodzilam po okolicy przygladajac sie wszystkim placowkom i w kazdej bylam na rozmowie z dyrekcja i to pozwolilo mi wybrac ta "dla mnie" najlepsza. Dla jednych liczy sie budynek dla innych kadra.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Albo ci starzy z prywatnych domów próbują zwalczać te nowe bo kiedy por9wna się warunki i choćby kadrę zajmującą się dziećmi to kiepsko wypadają na ich tle a puste słowa przy zapisie nic nie znaczą
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie strasz, nie strasz bo się z******...z

cyberpolicyja- się poplułem podczas popołudniowej kawy.

Chyba kawa tylko dla koloru dodana

Mama 188.147.104.* Wiesz co nigdy by mi do głowy nie przyszło oczerniac kogoś ,że to Pani z nowego przedszkola pisze? na jakiej podstawie takie kocopoły wypisujesz, masz dowody? Nie jestem ani pracownikiem ani nikim bliskiem dla nich ale nie cierpię takich ludzi co to piszą i oczerniają nie mając na to dowodu. Kiepskie to.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...