Przychodnia Internistyczna Jeleniogórska 5

Czy może ktoś napisać, jak wygląda rejestracja do internisty w Przychodni Południe przy ul. Jeleniogórskiej 5 (rejestracja osobista czy telefoniczna? oraz ile się z reguły czeka na przyjęcie), którego z lekarzy polecacie:
lek. med. Agnieszka B.
lek. med. Daniel B.
lek. med. Tomasz N.
lek. med. Krystyna Sz.
lek. med. Agnieszka K.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przychodnia Internistyczna Jeleniogórska 5

Z tych wszystkich lekarzy znam tylko Nowickiego bo przyjmuje też na warszawskiej tam jest moja przychodnia ale do tego akurat nie umawiam się już na wizyty lekarz z niego kiepski trzeba się wsłuchiwać też co do pacjenta mówi
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Doktor Borowa -świetny lekarz -nie pracuje już w tej przychodni -szkoda.Resztę wymienionych przemilczę-szkoda słów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

No i jeszcze dr. Szymańska ale już też pewnie nieglugo odejdzie na emeryturę, reszty nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowanie nie Agnieszka Kurowska...ta pani nie powinna pracowac z ludźmi, złe podejście do pacjenta, brak zaangażowania a momentami całkowity brak szacunku i elementarnej kultury międzyludzkiej - mam nadzieje że znajdzie sie ktoś inny na jej miejsce bo tylko blokuje etat dla prawdziwych lekarzy
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam takie zdanie jak Zniesmaczony. Dr Kurowska pracuje jak za karę. Zero empatii, beznadziejnie traktuje pacjentów.
Przez nią wybrałam inną przychodnię.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Przychodnia Internistyczna Jeleniogórska 5

Ta Pani (Agnieszka K.) nie powinna wykonywać zawodu. 3 lata temu byłam u niej z powodu boli brzucha i biegunek. Poprosiłam o skierowanie do gastrologa i dodałam, że podejrzewam iż mam zespół jelita drazliwego. Pani doktor stwierdziła, że napewno nie mam bo ona ma. Poszłam do innego lekarza dostałam skierowanie, po kolonoskopii diagnoza - jelito spastyczne zespół jelita drażliwego. Przez tą "doktor" zamknelam się w sobie i przez rok nie robiłam z jelitami nic, unikałam wyjść z domu ze względu na biegunki.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wiśniowa Aleja (42 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Gecco Deweloper (10 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Osiedle Warszawska (7 odpowiedzi)

Osiedle Warszawska powstaje w doskonale skomunikowanym miejscu, w bardzo popularnej wśród...