Pytanie do facetów

Witam forumowiczów. Mam pytanie do mężczyzn -co sądzicie o tatuażach u kobiety? Mam na myśli jeden,czy dwa ,np. na ramieniu motyw kwiatowy,czy na nadgarstku itp.Czy są tacy Panowie,którzy uważają to za sexy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Pytanie do facetów

Ja nie byłem zwolennikiem tatuaży, ale u kobiety o zgrabnej sylwetce mnie się podoba. Mówimy o takim dodatku a nie całej ręce. Uważam nawet że to byłby punkt dodający trochę seksowności w pewnych przypadkach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak jak najbardziej, tylko wszystko musi być dopasowane do kobiety, i pamiętaj że o tatuaż trzeba dbać całe życie bo z czasem zamiast pomagać i przyciągać wzrok, może straszyć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi osobiście tatuaże kojarzą się z rynsztokiem. Gorsze może być chyba tylko cięcie się nożem albo branie narkotyków. Jakbym miał wybierać między tymi trzema to bym tatuaż wybrał.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Drogi -Jerzy-czy nie oceniasz aby nazbyt surowo i staroświecko?Rozejrzyj się,teraz tatuaże są dość powszechne,niektóre są dziełami sztuki wręcz...Negatywnie mogło kojarzyć się kiedyś,lub starszemu pokoleniu.Oczywiście masz prawo do własnej opinii.Pozdrawiam.

Ja lubię kobiety z tatuażami ;) ale nie z tribalami
Sam mam połowę ciała wytatuowaną

bleeeee , to już lepsze są te z włosami pod pachą ;P , te z tatuażem to co najwyżej na jednorazowy seks i to też w ogonku ostateczności między zezowatymi, a tymi bez zęba na przedzie (czyli takie przed którymi na trzeźwo to się ucieka ;P ), żadna dłuższa znajomość , skoro kobieta uważa że będzie ładniejsza z tatuażem to albo ma coś z psychiką albo totalne bezguście.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Miałeś straszne dzieciństwo, współczuję, polecam wizytę u lekarza? Wystarczy napisać, mi osobiście się nie podoba, albo uważam że są ładne,a tu co?? Odrazu jedno razowy sex w głowie!! Szok

Owszem miałem straszne dzieciństwo : czekolada była na kartki , zomo strzelało do ludzi z drugiej strony więcej czasu spędzało się na dworze niż przed komputerem, ogólnie było straszno, ale fajnie ;P - lekarz mi nie potrzebny, spokojna twoja rozczochrana ;). Tym bardziej że na psychiatrię idą głównie ci co sami często mają problemy z własną psychiką, więc mi nie pomogą , ale jeśli masz problemy z odbiorem takiej lub innej opinii i ciężko tobie z tym to pewnikiem będą mogli pomóc uniknąć szoku ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

mysmy mieli dziecinstwo bez tatuaźy
a kazdy z nas wiedział
źe tatuaźe maja kryminalisci i
marynarze

ale!
to byly takie prostackie bazgroły

dzisiaj to jest sztuka

polizuj gacie Wdr
takie male artystyczne co nieco czasem ladnie wyglada

Jest spora różnica pomiędzy kulturalnym wyrażaniem swojej opinii, a obrażaniem ludzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"..
te z tatuazem co najwyzej na jednorazowy seks.."

faktycznie nie ma tu zadnego wulgaryzmu
jednak cala mysl zawarta ..czy jest kulturalna?

lol ... gdzie tu masz obrażanie ludzi ? jest to kryterium - tatuaż po prostu dyskryminuje jakąkolwiek bliższą znajomość, to tak jakbym napisał "jeśli seks to tylko z kobietami" to co ? też by się zaraz jakiś facet znalazł że obrażam ludzi :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Brak mi słów, czlowieku twoja wypowiedź obraziła, każdą kobietę z tatuażem. Pewnie nie świadomie, ale niestety TAK!!!!

Mam rozumieć że prowadzisz salon tatuażu ?! Są rzeczy, które mogą kobietę upiększyć to strój, fryzura, biżuteria czy makijaż , ale kaczy dziób czy wspomniany tatuaż na pewno tym nie są, robienie z siebie "tablicy ogłoszeń" bądź "ściany z grafitti" zupełnie nie trafia w mój gust.
Sławetne przyrównanie do auta, kupując Porsche w salonie nie oklejam go naklejkami tudzież nie skrobię na nim "górnolotnych sentencji" jak na przykład "Moje drugie auto Bugatti Veyron" lub cokolwiek innego. ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

lol..:)Wdrciu

byłam sceptyczna ale tez tak lubie pewien motyw...symbolika jego pomaga mi wpodnoszeniu sie z kolan
i jakbym miała wytatuowac to byłoby priorytetem
swiata sie zmienia ..nie wszystko na korzysc
w wielu kulturach to istniało ..malowanie sie i barwami wojennymi i henna u kobiet
i takie tam ...w naszej kulturze nie przypominam sobie przekazów o slowianskich tatułkach..ale moze cos tam jednak było

lubie ładne rzeczy...recznie robione..orginalne i zmieniam zdanie w tym temacie
bo poznałam wielu fajnych ciekawych ludzi z małym co nieco na ciele
i to nie sa tylko osoby z modelowym wygladem
jakby nie ma reguly
moze poza 1a --nie na całym ciele ..głowie
tyle ,ze to jest czyjes ciało--no ma prawo robic co chce z nim
w sztuce tez nie podoba mnie sie wszystko
ale sa takie polaczenia ktore wbrew pozorom budza podziw

człowiek tam w srodku wazniejszy

jesli idzie o seks
czy tylko piekni ludzie moga sie nim cieszyc
kto tak nakazał?
i gdzie sa te granice piekna
kto je wyznacza?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@ "...ze to jest czyjes ciało--no ma prawo robic co chce z nim.."
- tak ma prawo robić co chce przecież nie zabraniam, a mi ma się prawo to nie podobać :P

-do łóżka też mam prawo chodzić z kim mi się podoba :P

- ale z jednym się zgodzę - ważne to co się ma w głowie .... a nie to co ma się wytatuowane na kostce, na głowie czy na due

- jak masz coś w głowie to swoje przekonanie, motto czy "złotą" myśl możesz bez problemu przekazać zainteresowanej osobie werbalnie razem z uzasadnieniem , a nie musisz uciekać się do znaczka czy hasła na którejś części ciała

P.S.
due to wg administracji forum akceptowalna nazwa części ciała poniżej pleców i nad udami gdzie znajduje się koniec układu pokarmowego.

wydalniczego..
kuchnia tu...kibelek tam
no ale gastronomia polaczona:)d

jest o co sie spierac?

czy jak juz kogos znasz lubisz..kochasz
i pewnego dnia odkryjesz dziare na ciele
zmienisz w 1 sekundzie uczucia?

ktos lubi blondynki i nie spojrzy na brunetke
a pokrewna dusza moze wybrala wlasnie taka genetyke
i co?

zmienia sie nastawienie jak zaistnieje bum w zyciu
wtedy nawet chlapniecie cieszy

a tam sie takimi rzeczami przejmowac

chlapniecie w bloto

za malo docenia sie co jest
zdrowe i funkcjonuje...i pitolami sie przejmujemy

Tak lubie ,ale musi byc dobrze zrobiony
Hitem teraz jest ,, łapacz snów"
Sam mam jeden i plany na drugi :P

Inne tematy z forum

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (75 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Szukam nowych znajomości (3 odpowiedzi)

Hej, ostatnio czuję się samotny, więc postanowiłem zamieścić tutaj post zobaczymy co się wydarzy...

Poznam geja (82 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...